Lotus: Αν επιβεβαιωθούν τα δεδομένα μας, η E22 θα πηγαίνει σαν τρελή!

Σχετικά άρθρα

2012 Spanish Grand Prix - Sunday

Ο… αυτοδιοριζόμενος στη θέση του Προέδρου της Lotus, Gerard Lopez, σύμφωνα με δηλώσεις του, έχει υψηλές βλέψεις για την ανταγωνιστικότητα της ομάδας του το 2014.

Στις δύο πρώτες εμφανίσεις της ομάδας στο δεύτερο τεστ δοκιμών, στο Μπαχρέιν, η βρετανική ομάδα έχει συμπληρώσει 26 γύρους, με καλύτερο χρόνο τον σημερινό 1.41.670 όντας 6.76 δευτερόλεπτα πίσω από το χρόνο του Magnussen που ήταν το 1.34.910.

O Lopez θεωρεί σωστή την επιλογή η ομάδα του να μην πάει καθόλου στη Jerez και επίσης όπως αναφέρει το μονοθέσιο της ομάδας είναι τρομερό.

Είχα προβλέψει ότι δε θα υπήρχαν πολλά να μάθουμε λόγω τεχνικών προβλημάτων, έτσι εξοικονομήσαμε πολλά χρήματα από το ότι δεν πήγαμε.

1602143_730499943634845_678556780_o

Παρά την απροβλημάτιστη μέρα στο shakedown της Ε22 στην πίστα της Jerez, στις επίσημες δοκιμές αυτής της εβδομάδας ο κινητήρας της Lotus φαίνεται να είχε προβλήματα. Παρ’ όλα αυτά, ο Lopez είναι σίγουρος για την ανταγωνιστικότητα της Ε22, αλλά και της επιτυχίας του νέου σχεδίου της διπλής μύτης, όπως επίσης και του ασυνήθιστου πίσω μέρους του μονοθεσίου.

Έχουμε ένα σούπερ μονοθέσιο. Τα παιδιά δεν μπορούν να πιστέψουν τα νούμερα της αεροδυναμικής σήραγγας. Αν έχουμε αυτά τα νούμερα στην πίστα, αυτό το μονοθέσιο θα πάει σαν τρελό. Μπορώ μόνο να ελπίζω ότι δε θα καταλήξουμε με τρία πρωταθλήματα, βάση των προμηθευτών κινητήρων, δηλαδή της Mercedes, της Ferrari και της Renault.

[Πηγή: Auto Motor und Sport | Photo Copyrights: Andrew Ferraro/LAT Photographic/Lotus F1 Team]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα