Hamilton: Αυτή μπορεί να είναι η χρονιά μας

Σχετικά άρθρα

98073036-944162822014 (1)

Τα ψέμματα τελειώσαν, το πρωτάθλημα ξεκινά το επόμενο Σαββατοκύριακο και όλοι πλέον κινούμαστε σε αυτόν τον ρυθμό.

Η F1 μετά από πολλά χρόνια θα ξεκινήσει με εντελώς νέα δεδομένα το πρωτάθλημα, καθώς στις χειμερινές δοκιμές όσο και να πειραματίστηκαν οι ομάδες αποκάλυψαν ένα μικρό δείγμα της δυναμικής τους.

Mercedes και Williams φαίνεται να είναι μπροστά με τη Ferrari να ακολουθεί(όπως ο ίδιος ο Domenicali έχει δηλώσει) και τη Red Bull να προσπαθεί να λύσει τα προβλήματά της αλλά και της Renault.

Όλα αυτά κάνουν τον Lewis Ηamilton να είναι ανυπόμονος να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και δήλωσε γι΄αυτό:

Νομίζω ότι είμαστε πανέτοιμοι για τη Μελβούρνη και είμαι τόσο ανυπόμονος όσο ποτέ. Με όλες τις αλλαγές των κανονισμών και τη σκληρή δουλειά που είναι ήδη σε εξέλιξη μέσα στην ομάδα, πιστεύω ότι, αυτή μπορεί να είναι η χρονιά μας και να δείξει πραγματικά τι είμαστε ικανοί να κάνουμε. Νιώθω ότι έχω όλα τα εργαλεία που χρειάζομαι για να πετύχω. Ανυπομονώ.

994761470-5338162722014

Ο teammate του Βρετανού, Nico Rosberg  δείχνει από την πλευρά του συγκρατημένη αισιοδοξία λέγοντας:

Νομίζω ότι το πρόγραμμα των χειμερινών δοκιμών, μας πήγε καλύτερα από το αναμενόμενο. Οπότε, το πρώτο grand prix είναι η πρώτη πραγματική ευκαιρία για να δούμε που είμαστε σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Οι δοκιμές δε λένε την πλήρη αλήθεια, ειδικά φέτος με τους νέους κανονισμούς . Ανυπομονώ για τη νέα σεζόν και δεν μπορώ να περιμένω να επιστρέψω στο μονοθέσιο και πάλι.

Παρά το γεγονός ότι η αξιοπιστία παραμένει το μεγάλο ερωτηματικό για τη Mercedes, ο Toto Wolff λέει ότι αυτό δεν ανησυχεί την ομάδα του πάρα πολύ.

Υπάρχει μία αίσθηση ανακούφισης μιας και επιτέλους θα δούμε το μονοθέσιο σε συνθήκες αγώνα. Όλοι στην ομάδα θέλουν να ξεκινήσει το πρωτάθλημα για να δούμε που βρισκόμαστε. Οι προσδοκίες είναι μεγάλες τόσο εντός ομάδας όσο και αυτές του κόσμου. Σίγουρα δεν είμαστε εκεί που θα θέλαμε, αλλά είμαι αισιόδοξος, καθώς έχουμε κάνει ότι είναι δυνατόν για να προετοιμαστούμε κατάλληλα για τη νέα σεζόν.

[Πηγή: Autosport.com]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ελαστικά για τα Grand Prix σε Ίμολα, Μονακό και Μόντρεαλ

Η Pirelli αποκάλυψε τα ελαστικά που θα έχουν διαθέσιμες οι ομάδες στα Grand Prix Emilia-Romagna, Μονακό και Καναδά. Και στα τρία GP οι πιλότοι θα...

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...