Marko: Δε θα κατηγορήσουμε τον Vettel αν θελήσει να φύγει

Σχετικά άρθρα

F1 Testing in Bahrain - Day One

Δίχως τις τεράστιες αλλαγές στους κανονισμούς, το πιο πιθανό θα ήταν να λέγαμε ότι ο Sebastian Vettel και η Red Bull είναι ξανά τα φαβορί για την κατάκτηση των δύο τίτλων. Μετά το πέρας των 12 ημερών των χειμερινών δοκιμών, λίγοι είναι αυτοί που το πιστεύουν αυτό, ειδικά αν μιλάμε για την κατάκτηση της νίκης στους πρώτους αγώνες.

Ο Renault Energy F1-2014 έχει δημιουργήσει πρόβλημα στην αυστριακή ομάδα, η οποία δεν έχει τα δεδομένα θα ήθελα για την RB10, αλλά η σεζόν είναι μεγάλη και οι Πρωταθλητές έχουν τους πόρους και τους ανθρώπους για να λύσουν τα προβλήματα. Η φετινή Formula 1 είναι πραγματικά ένα ταξίδι στο άγνωστο, και κάποιοι πιστεύουν κι ελπίζουν αυτό να σταματήσει την κυριαρχία τής αυστριακής ομάδας.

Ο Helmut Marko, αγωνιστικός σύμβουλος της ομάδας και δεξί χέρι τού ιδιοκτήτη, Dietrich Mateschitz, πιστεύει πως ο Vettel ίσως να σκεφτεί να φύγει από τη Red Bull, σε περίπτωση που το 2014 είναι μια κακή χρονιά για την ομάδα τού Milton Keynes, αλλά υπογραμμίζει ότι δε θα τον κατηγορήσει αν συμβεί αυτό.

Αν η κατάστασή μας δεν αλλάξει σύντομα, δε θα μπορούσα να τον κατηγορήσω σε περίπτωση που σκεφτεί να φύγει.

F1 Testing in Bahrain - Day Four

Ο 26χρονος, όμως, λέει πως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί, διότι θέλει να παραμείνει ενωμένος με την ομάδα που πέτυχε τόσα πολλά.

Όλοι μας έχουμε κάνει λάθη στο παρελθόν, αλλά είμαστε ομάδα και πρέπει να παραμείνουμε ενωμένοι. Τα τελευταία χρόνια, είχαμε πολλές επιτυχίες, και τώρα περνάμε μια δύσκολη φάση.

[Πηγές: Bild, Sport Bild | Photo Copyrights: Andrew Hone/Getty Images/Red Bull Racing, Mark Thompson/Getty Images/Red Bull Racing]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...