OnBoard Video: Κάνε βόλτα με μια McLaren 650S Coupe και Spider

Σχετικά άρθρα

RIDE- McLaren 650S Coupe & Spider accelerations

Η McLaren παρουσίασε στην έκθεση της Γενεύης την 650S Spider μαζί με την Coupe αδερφή της και σήμερα είναι πρώτη ευκαιρία να ακούσουμε τον ανανεωμένο κινητήρα του βρετανικού supercar.

Η ισχύς παρέχεται από τον αναβαθμισμένο twin-turbo V8 των 3.8 λίτρων που πλέον αποδίδει 650 άλογα και 678 Nm ροπής, με τις επιδόσεις να είναι εντυπωσιακές καθώς τόσο η Coupe όπως και η Spider, χρειάζονται μόλις 3 δευτερόλεπτα για να φτάσουν τα 100km/h από στάση.

Το βάρος της ανοιχτής 650S είναι αυξημένο κατά 40 κιλά έναντι της κλειστής που σημαίνει πως η 650S Spider ζυγίζει άνευ υγρών 1.370 κιλά. Η αύξηση στο βάρος, οφείλεται φυσικά στην προσθήκη του hardtop μαζί με τον μηχανισμό του. Η λειτουργία της οροφής, όπως βλέπεις και από το βίντεο, μπορεί να γίνει ακόμα και εν κινήσει (με ταχύτητα μικρότερη των 30km/h), η διαδικασία είναι πλήρως αυτόματη και διαρκεί λιγότερα από 17 δευτερόλεπτα. Δανεισμένο από την 12C είναι το θερμαινόμενο πίσω τζάμι που λειτουργεί ανεξάρτητα από την οροφή και όταν η οροφή είναι κατεβασμένη λειτουργεί ως wind-deflector για να μειώσει τον αέρα στην καμπίνα. Από την άλλη, όταν η οροφή είναι κλειστή, το τζάμι μπορεί να χαμηλώσει για να απολαμβάνουν οι επιβάτες τον ήχο του κινητήρα. Enjoy!

[Πηγή: YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...