Η Sauber σχεδιάζει μείωση 20 κιλών στο μονοθέσιό της

Σχετικά άρθρα

Malaysian GP Race 30/03/14

Η Sauber είναι μία από τις ομάδες που φαίνεται να μην μπορεί να πιάσει το ελάχιστο όριο των 691 κιλών, συνολικού βάρους του μονοθεσίου. Σύμφωνα όμως με τα αποτελέσματα της “δίαιτας” που έκανε η Ελβετική ομάδα στο νέο σασί του μονοθεσίου της, το συνολικό κέρδος αναμένεται να είναι της τάξης των 20kg.

Οι νέες αλλαγές θα είναι έτοιμες για τον αγώνα της Ισπανίας τον Μάιο, με τα 10kg να ισοδυναμούν με περίπου τρία δέκατα ανά γύρο. Σύμφωνα με την Monisha Kaltenborn, η Sauber έχει επικεντρωθεί στην συνολική μείωση του βάρους του μονοθεσίου της και όχι μόνο στο ελαφρύτερο σασί.

Σχεδιάζουμε μια μεγάλη αναβάθμιση στην Βαρκελώνη, αλλά θα έχουμε εξελίξεις και στους ερχόμενους αγώνες (Μπαχρέιν και Κίνα), όσον αφορά το βάρος (του μονοθεσίου).

Η Sauber δεν έχει βαθμολογηθεί ακόμα στο φετινό πρωτάθλημα, με τους οδηγούς της να μένουν μόλις εκτός των βαθμών στην Αυστραλία και να εγκαταλείπουν με προβλήματα στο κιβώτιο και στο power unit στο GP της Μαλαισία.

[Πηγή: AutoSport]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...