Ricciardo: Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα με την έφεση

Σχετικά άρθρα

F1 Grand Prix of Bahrain - Previews

Αύριο 14 Απριλίου στο Παρίσι την πόλη το φωτός, θα εκδικαστεί η έφεση της Red Bull για τον μηδενισμό του Daniel Ricciardo στον πρώτο αγώνα της χρονιάς στην Αυστραλία.

Ο νεαρός Αυστραλός οδηγός στο ντεμπούτο του με την ομάδα της Red Bull και μέσα στη χώρα του είχε καταφέρει να κάνει μία εκπληκτική εμφάνιση, καθώς είχε τερματίσει στη δεύτερη θέση πίσω από τον Nico Rosberg.

To μονοθέσιό του είχε βρεθεί παράτυπο από τη FIA, λόγο υπέρβασης του ορίου καυσίμου. Η ομάδα του η Red Bull πιστεύει ότι η μεγαλύτερη ροή καυσίμου οφείλεται σε λάθος ένδειξη του μετρητή ροής που ήταν ελαττωματικός. Σε περίπτωση που η FIA δεχθεί την έφεση της Red Bull θα δούμε αρκετές αντιδράσεις από άλλες ομάδες του grid. Επίσης όπως αναφέρει η Αυστριακή ομάδα έχει και νέα στοιχεία που κάνουν την έφεσή της ακόμα πιο ισχυρή.

Ο Daniel Ricciardo δήλωσε σχετικά:

Προφανώς και θα περιμένω να ακούσω το αποτέλεσμα από την ομάδα, είμαι σίγουρος ότι θα με πάρει κάποιος τηλέφωνο. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα που μπορώ να κάνω, δεν υπάρχει τίποτα για το οποίο θα πρέπει να ανησυχώ. Ας πούμε ότι η ζημία έγινε το βράδυ της Κυριακής στη Μελβούρνη και δεν πρόκειται να είμαι περισσότερο αναστατωμένος από ότι ήμουν τότε. Προφανώς θα ήθελα πολύ να πάρω πίσω τους βαθμούς, θα ήμουνα ευχαριστημένος, αλλά όπως βλέπω τώρα τα πράγματα, ότι έγινε, έγινε.


[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα