Φήμες: Η Sauber απέρριψε πρόταση €10.000.000 από τον Πρωταθλητή τού GP2

Σχετικά άρθρα

fabio-leimer-exulting5 (Custom)

Η Sauber είναι μία από τις ομάδες που δείχνουν τη σημερινή κατάντια της Formula 1: μερικές ομάδες δυσκολεύονται να επιβιώσουν, με αποτέλεσμα η επιλογή οδηγού να γίνεται με βάση τα πόσα χρήματα θα φέρει στην ομάδα, ενώ το οδηγικό ταλέντο να περνά σε δεύτερη μοίρα. Το οδηγικό δίδυμο της ελβετικής ομάδας αποτελείται φέτος από τους Adrian Sutil και Esteban Gutierrez, με τον Μεξικανό να έχει πίσω του έναν πακτωλό χρημάτων, τα οποία έχει μεγάλη ανάγκη η Sauber.

Σύμφωνα με την Blick, έγινε προσπάθεια από την πλευρά τού περσινού Πρωταθλητή στο GP2, Fabio Leimer, μέσω του υποστηρικτή και χορηγού του, Rainer Gantenbein. Η ελβετική εφημερίδα γράφει ότι ο Gantenbein προσέφερε στη Sauber €10.000.000 για να υπογράψει συμβόλαιο με τον 25χρονο. Ωστόσο, οι Ελβετοί όχι απλά δε δέχτηκαν την πρόταση, αλλά ζήτησαν τουλάχιστον €20.000.000, λίγα λιγότερα από τα €22.000.000 που έχει μαζί του ο Gutierrez.

Φυσικά, ο Leimer δεν υπέγραψε ποτέ, και ο Sutil ήταν ο team-mate για τον Gutierrez. Ο Γερμανός ίσως, όμως, ν’ αποχωρήσει από την ομάδα στο τέλος τού έτους, καθώς ο Giedo van der Garde ισχυρίζεται ότι θα φέρει αρκετά χρήματα στην ομάδα το 2015. Ο Ολλανδός, πρώην οδηγός τής Caterham, είναι αναπληρωματικός οδηγός τής Sauber και θα τρέξει στο FP1 τής Βαρκελώνης, όπως και στις δοκιμές που θα γίνουν μετά από το τέλος τού Ισπανικού Grand Prix.

ΠηγήBlick

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...