Newey: Παραμένω προσηλωμένος στη Red Bull

Σχετικά άρθρα

F1 Grand Prix of Bahrain - Practice

Μετά από τον Πρόεδρο της Red Bull Racing, Christian Horner, ήρθε η ώρα για να διαψεύσει και ο ίδιος ο Adrian Newey τις φήμες που τον συνδέουν με τη Ferrari. Η απόδοση της ιταλικής ομάδας είναι για ακόμα μία χρονιά κατώτερη του ονόματός της, με τους οπαδούς να ζητούν άμεση λύση, αλλά το κακό είναι πως δεν τη βλέπουν. Έτσι, ο Τύπος μιλά ξανά για τον Newey, όμως ο ίδιος μένει πιστός στη Red Bull, όπως αναφέρει σε μια σύντομη δήλωση:

Παραμένω προσηλωμένος στη Red Bull για το άμεσο μέλλον.

Για το συγκεκριμένο θέμα μίλησε και ο Sebastian Vettel, ο οποίος δε θα ήθελε να χάσει ένα τέτοιο μυαλό από το εργοστάσιο που σχεδιάζουν το μονοθέσιό του. Ο Πρωταθλητής πιστεύει ότι θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ μέχρι να δούμε τον Βρετανό να κουνάει μαντήλι στην RBR.

2011 Indian Grand Prix

Προφανώς, τον έχω γνωρίσει πολύ καλά τα τελευταία χρόνια. Έχουμε δουλέψει πολύ στενά μαζί, όχι μόνο μαζί μου, αλλά με όλη την ομάδα. Θα πρέπει να καταλάβετε ότι ο Adrian είναι ένα βασικό μέλος τής ομάδας, αλλά υπάρχουν και άλλα πολλά άτομα που δουλεύουν πολύ, έτσι δεν είναι πάντα δίκαιο να δίνουμε την πίστωση στον Adrian. Είμαι σίγουρος ότι θα σας το πει κι αυτός όταν τον ρωτήσετε κάτι τέτοιο.

Οι φήμες γύρω από τη Ferrari είναι μια ιστορία. Το πόσο αληθινή είναι, ίσως να το μάθουμε, ίσως και όχι. Για να είμαι ειλικρινής, δεν ενδιαφέρομαι και πολύ γι’ αυτό.

[Πηγή: AutoSport | Photo Copyrights: Getty Images/Red Bull Racing]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...