Hamilton: Η καταγωγή μου με κάνει πιο πεινασμένο για νίκες απ’ ότι το Rosberg

Σχετικά άρθρα

653581466-1315182152014

Οι δυο πιλότοι της Mercedes έχουν εμπλακεί από την αρχή της χρονιάς σε αρκετές μάχες εντός κι εκτός πίστας. Με την W05 να βρίσκεται πολύ μπροστά από τον ανταγωνισμό, οι δυο ομόσταυλοι ξέρουν πως πρακτικά έχουν μόνο έναν αντίπαλο για την κατάκτηση του φετινού τίτλου, τον άνθρωπο που βρίσκεται στην άλλη μεριά του γκαράζ.

Hamilton και Rosberg γνωρίζονται εδώ και πάρα πολλά χρόνια, από τότε που σαν έφηβοι έτρεχαν μαζί στα καρτ, φέτος όμως ο στόχος είναι ένας και δεν χωρούν συναισθηματισμοί. Έτσι, έχουμε δει πολλές φορές να “καρφώνει” ο ένας τον άλλο με δηλώσεις του και στο Μονακό ήταν η σειρά του Lewis, ο οποίος υποστήριξε πως η καταγωγή του τον κάνει να είναι περισσότερο πεινασμένος από ό,τι ο κακομαθημένος Nico.

Θα σας πω αυτό: Κατάγομαι από ένα όχι και τόσο καλό μέρος του Stevenage και ζούσα σε ένα καναπέ στο διαμέρισμά του πατέρα μου Ο Nico μεγάλωσε στο Μονακό, με τζετ και ξενοδοχεία και πλοία και όλα αυτά τα πράγματα. Έτσι, η πείνα είναι διαφορετική.

Θέλω να είμαι ο πιο πεινασμένος τύπος από τους είκοσι δύο, ακόμη και αν κάθε οδηγός πρέπει να πιστέψει ότι αυτός είναι ο πιο πεινασμένος, γιατί αν ήταν να έρθω εδώ πιστεύοντας ότι ο Nico είναι πιο πεινασμένος από εμένα, τότε θα μπορούσα κάλλιστα να πάω σπίτι μου. Οπότε, πρέπει να είμαι ο πιο πεινασμένος. Για να κερδίσεις το παγκόσμιο πρωτάθλημα, θα πρέπει να είσαι πιο πεινασμένος.

810072920-4344152252014

Ο Βρετανός συνεχίζει, τονίζοντας πως παρά την ιστορία που υπάρχει μεταξύ τους, είναι αδύνατο να παραμείνουν φίλοι. Εξάλλου, ο Lewis δήλωσε στο παρελθόν πως ο Rosberg δεν ανήκει στους ελάχιστους πραγματικούς του φίλους.

Όταν υπάρχει τέτοιος ανταγωνισμός, είναι αδύνατο να είμαστε καλύτεροι φίλοι, αλλά παραμένει ο σεβασμός. Θα έχουμε για πάντα αυτά τα χρόνια στα καρτ, αυτά τα θεμέλια.

Μετά από τις 4 συνεχόμενες νίκες του, ο Hamilton προσπέρασε στη βαθμολογία το Γερμανό teammate του, οδηγώντας πλέον την κούρσα του πρωταθλήματος. Έτσι, όταν ρωτήθηκε για την ιδανική κατάταξη του αγώνα της Κυριακής, πίσω από τον ίδιο θα ήθελε τους Alonso και Vettel, με αυτή τη σειρά.

Μετά από τις δηλώσεις του Dieter Zetsche, ο οποίος θεωρεί τον Alonso τον καλύτερο οδηγό του grid, αναθερμάνθηκαν και οι φήμες για μετακίνηση του Ισπανού στα ασημένια βέλη. Κάτι τέτοιο απορρίφθηκε για ακόμη μια φορά από εκπρόσωπο της Mercedes, που ανέφερε:

Έχουμε μακροχρόνιες δεσμεύσεις και με τους δύο οδηγούς μας.

Εάν αυτό αληθεύει, αφού δεν έχει βγει ακόμη επίσημη ανακοίνωση, σημαίνει πως το συμβόλαιο του Rosberg -που λήγει στο τέλος της χρονιάς- ανανεώθηκε και πως η κόντρα μεταξύ των δυο πιλότων θα συνεχιστεί για ακόμη περισσότερα χρόνια.

[Photo Copyrights: Mercedes AMG F1 Team]

ΠηγήPitpass

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...