Ο Hamilton συνεχίζει την κόντρα με το Rosberg

Σχετικά άρθρα

5191384-125133032014

Μετά από τον αγώνα της Μαλαισίας, ο Lewis Hamilton έδωσε συνέχεια στην κόντρα του με τον έτερο οδηγό της Mercedes, Nico Rosberg. Οι δυο τους δεν έχουν τις καλύτερες σχέσεις και μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του Lewis, πως ο Nico αργεί να κατανοήσει κάποια πράγματα, ο νικητής του χθεσινού αγώνα πήγε ένα βήμα παραπέρα. Ο Βρετανός ανέφερε χαρακτηριστικά πως διέλυσε τον teammate του στην πίστα Sepang, αφού η στρατηγική που είχε κατά νου δούλεψε ρολόι.

Είναι τεράστιο αποτέλεσμα. Δεν θυμάμαι την τελευταία φορά στην καριέρα μου είχα διαφορά σαν κι αυτή, ιδιαίτερα από τον teammate μου που οδηγεί το ίδιο αυτοκίνητο.

Προσπάθησα να πάρω το πλεονέκτημα από τις ελεύθερες δοκιμές, κάτι που λειτούργησε και γι ‘αυτό τον διέλυσα.

Συνεχίζοντας, ο Hamilton μας ενημερώνει πως η πίεση προέρχεται από τον ίδιο και όχι από τον ομόσταβλό του. Πάντως με τη χθεσινή εμφάνισή του, σίγουρα έχει κερδίσει πόντους στον ψυχολογικό τομέα, έναντι του Rosberg.

664974450-151642832014

Πιέζω τον εαυτό μου περισσότερο από ότι με πιέζει ο teammate μου. Από εκεί προέρχεται η ώθηση. Ο Nico είναι πολύ γρήγορος, κέρδισε και τον πρώτο αγώνα και βρίσκεται πάντα εκεί, οπότε φυσικά πιέζουμε ο ένας τον άλλον. Αλλά φέτος πιέζω τον εαυτό μου επιπλέον. Βγάζω περισσότερα (στην πίστα) από ό,τι έχω καταφέρει ποτέ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η W05 είναι ίσως το καλύτερο μονοθέσιο που έχει οδηγήσει ποτέ, ενώ παράλληλα τονίζει πως είναι ακόμα πολύ νωρίς για να σκέφτονται στη Mercedes το πρωτάθλημα. Κάτι με το οποίο συμφωνεί και ο Niki Lauda, μετά από την εξέλιξη που εμφανίζει η RB10 της Red Bull.

Βρισκόμασταν στις πιο δύσκολες συνθήκες και το μονοθέσιο ήταν φανταστικό. Είναι ίσως το καλύτερο αυτοκίνητο που έχω οδηγήσει ποτέ.

Αυτό που είναι – και ήταν – το πιο σημαντικό πράγμα, είναι ότι νιώθω πολύ άνετα σε αυτό το αυτοκίνητο. Θυμηθείτε, την περασμένη σεζόν μερικές φορές είπα πως αισθάνθηκα άβολα στο αυτοκίνητο, αλλά αυτό είναι πλέον ιστορία. Λαμβάνοντας υπόψη ότι είχα μία νίκη και κάποια καλά αποτελέσματα το 2013, σε ένα αυτοκίνητο που δεν μου ταίριαζε τέλεια, ανυπομονώ για το πώς θα εξελιχθεί αυτή η σεζόν.

Έχουμε πολύ δρόμο να διανύσουμε. Υπάρχει πολύς ανταγωνισμός εκεί έξω, οπότε είμαι βέβαιος πως όλοι πρόκειται να πιέσουν και γι’ αυτό πρέπει να επιμείνουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε να πιέζουμε.

[Πηγή: Formula 1, GMM, SkySports | Photo Copyrights: Mercedes AMG Petronas F1 Team]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα