Είναι αυτή η μπλέ LaFerrari του Cristiano Ronaldo;

Σχετικά άρθρα

ronaldo laferrari

Πέρσι το καλοκαίρι ο Cristiano Ronaldo υπέγραψε το νέο συμβόλαιο του με την Ρεάλ Μαδρίτης, από την οποία ο Πορτογάλος θα παίρνει 21 εκατ. ευρώ ετησίως. Επίσης, είχαμε διαβάσει ότι ο Ronaldo παρήγγειλε μια μπλε LaFerrari σε μια πορτογαλική αντιπροσωπεία της Ferrari, καταβάλλοντας τα 1,3 εκατ. ευρώ ώστε να την κάνει δική του.

ronaldo laferrari

Όμως, από τότε που αυτός ο άνδρας από τις Φιλιππίνες, αγόρασε μια F12berlinetta μόνο και μόνο για να έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει μια LaFerrari, ξέρουμε πως αν κάποιος θέλει να αποκτήσει το νέο Ιταλικό hypercar, θα πρέπει έχει αγοράσει 5 άλλες Ferrari στο παρελθόν, με τον Ronaldo να ανήκει σε αυτό το Club, αφού παλαιότερα τον έχουμε δει να κυκλοφορεί με δύο 599 GTB, μια 575 και μια 599 GTO. Αν όντως ισχύει η είδηση, σημαίνει πως ο Ronaldo θα είχε αγοράσει ακόμη μια Ferrari, που εμείς δεν την έχουμε δει να την κυκλοφορεί.

ronaldo laferrari

Μπορεί να μην είναι ακόμα σίγουρο ότι η συγκεκριμένη μπλέ LaFerrari ανήκει στον Πορτογάλο άσο, αλλά όπως και να έχει το χρώμα είναι εξαιρετικό και καλύτερο από την πράσινη του Jay Kay.

ronaldo laferrari

 

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...