Σωστή η πίεση από τον Dennis, λέει ο Magnussen

Σχετικά άρθρα

Dennis-Magnussen

Ο Ron Dennis είναι ένα πολύ σκληρό αφεντικό, καθώς θέλει το καλύτερο για την εταιρεία του. Πρόσφατα, ο Βρετανός άσκησε πίεση στον Jenson Button, ο οποίος σίγουρα μας έχει δείξει ότι μπορεί να γίνει πιο ανταγωνιστικός απ’ ό,τι οι φετινές του επιδόσεις. Ο Πρωταθλητής τού 2009 “απάντησε”, λέγοντας πως όλοι στη McLaren πρέπει να προσπαθήσουν περισσότερο, και τώρα είναι η σειρά τού Kevin Magnussen να πάρει κατά κάποιον τρόπο θέση.

Σύμφωνα με τον νεαρό Δανό, ο επί κεφαλής τού McLaren Group ορθώς πιέζει τους οδηγούς του, αλλά και τους τεχνικούς στο Woking για καλύτερα αποτελέσματα.

Είναι καλό που ο Ron μάς πιέζει και είναι καλό που είναι ο Ron εκεί. Ασκεί πίεση σε όλους και ξέρεις ότι πρέπει να το κάνεις, έτσι ελπίζω ότι όλοι στην ομάδα θα νιώσουν το ίδιο, επειδή είμαστε καλά ομάδα, απλά πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε. Πρέπει να βγάλουμε όλη μας την απόδοση και να κάνουμε την καλύτερη δουλειά που μπορούμε, αυτή είναι η επίδραση του Ron.

Κανένα πρόβλημα με την πίεση από τον Dennis δεν έχει ούτε ο Αγωνιστικός Διευθυντής τής ομάδας, Eric Boullier, καθώς αυτός είναι ο χαρακτήρας του, όπως λέει.

Ο Ron ιστορικά πάντα τους πιέζει όλους. Είναι ένας μεγάλος ανταγωνιστής, λατρεύει να κερδίζει, και, όταν θέλεις να κερδίσεις, πρέπει να πιέσεις τον εαυτό σου και όλους στη σωστή κατεύθυνση. Ο καθένας στην ομάδα έχει αυτή τη θετική πίεση για να βεβαιωθούμε ότι θα κερδίσουμε και πάλι σύντομα.

ΠηγήAutoSport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...