Grosjean: Πάντα υπάρχουν δύσκολα χρόνια στα motorsports

Σχετικά άρθρα

Romain Grosjean

Την πιο δύσκολη του χρονιά στη Formula 1 διανύει φέτος ο Romain Grosjean. Η έλλειψη ανταγωνιστικότητας και τα προβλήματα αξιοπιστίας στην E22 δεν του έχουν επιτρέψει να συγκεντρώσει περισσότερους από 8 βαθμούς στους πρώτους 11 αγώνες. Στους εναπομείναντες 8 αγώνες, είναι σχεδόν απίθανο να δούμε ένα τελείως διαφορετικό μονοθέσιο και ο Γάλλος περιμένει πλέον την E23, ελπίζοντας ότι θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό μονοθέσιο.

Ο οδηγός τής Lotus, ωστόσο, επισημαίνει ότι τα δύσκολα χρόνια πρέπει να θεωρούνται δεδομένα στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, ακόμα και όταν βρίσκεται στη Formula 1.

Θέλω να κερδίσω αγώνες στο εγγύς μέλλον και δουλεύουμε πάνω σ’ αυτό. Αν κοιτάξετε τον Jenson το 2008, δυσκολευόταν πολύ με την Honda, μετά άλλαξε σε Brawn -ίδια ομάδα, διαφορετικό όνομα- και έγινε Παγκόσμιος Πρωταθλητής. Το να έχεις δύσκολα χρόνια, είναι μέρος τής καριέρας σου. Θα πρέπει να το αποδεχθείς αυτό και να μην απογοητεύεσαι.

Όταν αφορά το μονοθέσιο για το 2015, ο Grosjean δηλώνει άγνοια για το αν υπάρχει κάτι το επαναστατικό, αλλά βέβαιος ότι τα πράγματα θα είναι διαφορετικά.

Δεν ξέρω αν θα υπάρξουν κάποιες καινοτομίες για την επόμενη σεζόν, αλλά είμαι κατά 99.99% σίγουρος ότι η ομάδα θα είναι καλύτερη την επόμενη χρονιά.

[Photo Copyrights: LAT Photographic/Lotus F1 Team]

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα