Από €25.570 το Honda Civic Black Edition

Σχετικά άρθρα

25487_Honda_Civic_Black_Edition

Η Honda ανακοίνωσε πως το Civic Black Edition, που παρουσιάστηκε στην έκθεση της Γενεύης τον περασμένο Μάρτιο, ξεκινά στην Ελλάδα από τις 27.000 ευρώ, με την τιμή μετά το όφελος απόσυρσης (1.430 ευρώ) να πέφτει στα 25.570 ευρώ.

Το Civic Black όπως φανερώνει και το όνομα του, είναι ένα μαυρισμένο Civic. Στον εμπρός προφυλακτήρα, τοποθετήθηκε μία μικρή προσθήκη, , στον πίσω, το ίδιο ενώ το πακέτο συμπληρώνουν τα side skirts και η πίσω αεροτομή. Όλα φυσικά σε μαύρο χρώμα όπως και η τάπα του ρεζερβουάρ. Για να συμπληρωθεί το look με τις 18άρες “Nitrogen” ζάντες ελαφρού κράματος στην ανθρακί απόχρωση που βλέπεις στις φωτογραφίες βέβαια, θα χρειαστεί να τσεκάρεις το αντίστοιχο κουτάκι στον κατάλογο των extras.

https://www.youtube.com/watch?v=ZRrK19vTkio

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

Honda Civic Black Edition

Η έκδοση Civic Black Edition έρχεται να συμπληρώσει τη την πλούσια γκάμα του Civic 9ης γενιάς εφοδιασμένο με πιο πλούσιο εξοπλισμό, δίνοντας έμφαση στο σπορ χαρακτήρα του μοντέλου.

Το πακέτο εξοπλισμού του Civic Black Edition επιπρόσθετα του εξοπλισμό της έκδοσης Civic Sport περιλαμβάνει:
Σπόιλερ οροφής, Μπροστινά μασπιέ,Πλαϊνά μασπιέ, Πίσω μασπιέ, ένα αλουμινένιο διακριτικό σήμα τοποθετημένο στο πίσω τμήμα του αυτοκινήτου με το λογότυπο Black Edition. Mat Ζάντες ελαφρού κράματος 18’’ (Hydrogene Complete), αντί των στάνταρ 17”, ολοκληρώνουν την εμφάνιση, οι οποίες υιοθετώντας διαιρούμενη σχεδίαση πέντε ακτίνων, φέρουν ματ φινίρισμα gunpowder black και κεντρικό καπάκι με εμφάνιση carbon.

Την τολμηρή εμφάνιση του Civic Black Edition συμπληρώνουν τα ενσωματωμένα καλύμματα των πλαϊνών καθρεπτών καθώς επίσης και ένα κάλυμμα τάπας ρεζερβουάρ ομοίως σε gloss black με λογότυπο Civic.

To Civic Black Edition είναι άμεσα διαθέσιμο από το δίκτυο των Επισήμων Εμπόρων Honda με:
Λιανική τιμή 27,000€
Απόσυρση 1,430€
Λιανική τιμή με απόσυρση 25,570€

[/learn_more]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ξεκινούν και πάλι τα έργα για το Flyover. Απορρίφθηκε η αίτηση αναστολής

Ξεκινούν και πάλι τα έργα κατασκευής του Flyover στη Θεσσαλονίκη, καθώς το Συμβούλιο της Επικρατείας απέρριψε την αίτηση αναστολής των εργασιών που είχαν καταθέσει...

Με πρόσθετες αποζημιώσεις προς τους παραχωρησιούχους κινδυνεύει να επιβαρυνθεί το ελληνικό Δημόσιο

Με πρόσθετες αποζημιώσεις στους παραχωρησιούχους κινδυνεύει να επιβαρυνθεί το ελληνικό Δημόσιο εξαιτίας των καθυστερήσεων στα έργα, οι οποίες προκαλούνται και από τους αργούς χρόνους...