Ο Ronald Krueger, πρώην αντιπρόεδρος της BMW, θα ηγηθεί της Infiniti

Σχετικά άρθρα

P90134564

Η Nissan, “κλέβει” από την BMW ένα υψηλόβαθμο στέλεχος για να ηγηθεί της Infiniti. Ο λόγος για τον Roland Kruger που καλείται να βάλει σε τάξη μία εταιρία που τον τελευταίο καιρό, είδε δύο από τα πιο σημαντικά στελέχη της να αποχωρούν (Johan de Nysschen και Andy Palmer).

Ο Roland Kruger, ξεκίνησε την καριέρα του στην βιομηχανία αυτοκινήτων το 1992, ως σχεδιαστής για την Mitsubishi Motors Europe ενώ το 1994, πήγε στην Daimler και δούλεψε στην SMART. Η πορεία του στην BMW ξεκίνησε το 1998 όπου στα χρόνια που πέρασαν, αναρριχήθηκε στη θέση του προέδρου και CEO της BMW Ιαπωνίας και εν τέλει, στη θέση του Αντιπροέδρου στο BMW Group και υπευθύνου για τις πωλήσεις στην περιοχή της Γερμανίας.

Ο Roland Kruger, έχει μία σταθερή πορεία υψηλών επιδόσεων στον τομέα των αυτοκινήτων πολυτελείας. Φέρνει μοναδικές ηγετικές ικανότητες που θα επιταχύνουν την πρόοδο της Infiniti στην παγκόσμια premium αγορά.

Δήλωσε ο Carlos Ghosn.

ΠηγήNissan

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέο Infiniti QX80

Η Infiniti παρουσιάζει το νέο QX80, με το μεγάλο SUV να αντλεί στοιχεία από το QX Monograph concept που παρουσιάστηκε τον περασμένο Αύγουστο. Κίνηση...

Η teasάρει το Infiniti Vision QE Concept

Η Infiniti έδωσε στη δημοσιότητα 2 teasers φωτογραφίες του Vision QE Concept, του πρωτότυπου που θα βασίζεται το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της μάρκας. Πρόκειται...