Το ειδικό μοντέλο της Ferrari για τις Η.Π.Α. ίσως είναι η F12 NART Spyder

Σχετικά άρθρα

ferrari-t12-trs-920-9

Οι τελευταίες φήμες σχετικά με το επερχόμενο, ειδικό μοντέλο της Ferrari, αποκλειστικά για την Αμερικανική αγορά, λένε πως θα είναι μία cabrio έκδοση της F12 Berlinetta.

Μέχρι στιγμής, γνωρίζουμε πως το μοντέλο υπάρχει, πως η παραγωγή του θα περιοριστεί σε 10 αυτοκίνητα, πως θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά στις Η.Π.Α., πως θα κοστίζει 2.5 εκατομμύρια ευρώ και πως έχει ήδη κάνει sold out.

Το συλλογιστικό πίσω από τις φήμες, είναι το εξής: ποιο άλλο μοντέλο ήταν αποκλειστικό για τις Η.Π.Α. και παρήχθη σε 10 μόλις “κομμάτια”; Η 275 GTB/4 NART Spyder. Τι ήταν αυτή; Μία ειδική έκδοση της 275 GTB. Το NART είναι ακρώνυμο που σημαίνει North American Racing Team ενώ το Spyder, είναι προφανές. Ποιο μοντέλο πλησιάζει περισσότερο στην 275 GTB; Η F12 Berlinetta. Άρα, το ειδικό μοντέλο θα είναι μία ανοιχτή έκδοση της F12 Berlinetta αλλά αυτή τη φορά δεν θα έχει σκοπό την τόνωση των πωλήσεων στην Αμερικανική αγορά, αλλά τον εορτασμό των 60 χρόνων παρουσίας της φίρμας σε αυτήν.

Τώρα, το αν είναι μπλε με λευκές ρίγες, δεν το γνωρίζουμε. Αυτό που ακούγεται πάντως πέρα από τον χρωματισμό του αυτοκινήτου, είναι πως ο V12 των 6.3 λίτρων θα αναβαθμιστεί ελαφρώς… ίσως με μερικά καλούδια από την LaFerrari; Περισσότερες πληροφορίες θα έχουμε στις 12 Οκτωβρίου, την ημέρα δηλαδή που θα παρουσιαστεί το ειδικό αυτό μοντέλο σε ένα prive γκαλά στο Los Angeles…. Μία ημέρα πριν την αποχώρηση του di Montezemolo από την Ferrari.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...