Περαιτέρω αλλαγές στο δυναμικό της McLaren. B-spec μονοθέσιο θα φέρει η ομάδα στο Abu Dhabi

Σχετικά άρθρα

Doug McKiernan portrait

Με την έλευση του Peter Προδρόμου στο Woking, δρομολογήθηκαν εξελίξεις στο δυναμικό της McLaren. Ο Martin Whitmarsh αποχωρεί οικειοθελώς από την ομάδα, στο τέλος της χρονιάς, ενώ τοποθετήθηκε σε αναγκαστική άδεια και ο αεροδυναμιστής Doug McKiernan. Επίσης, ένας αριθμός από το προσωπικό της ομάδας, έμαθε πως δεν έχει μέλλον στην McLaren και θα αποχωρήσει. Πηγή του Autosport μέσα από το Woking, αναφέρει χαρακτηριστικά:

Δουλεύουμε πολύ σκληρά για να φέρουμε τη McLaren πίσω εκεί όπου ανήκει, δηλαδή στο μπροστά μέρος του grid. Για να το πετύχουμε αυτό, έχουμε εξετάσει προσεκτικά όλα όσα κάνουμε και έχουμε προσλάβει κάποια πολύ ταλαντούχα άτομα.

Τώρα, για να διασφαλιστεί ότι δεν έχουμε επικάλυψη ρόλων και ότι έχουμε τους σωστούς ανθρώπους να κάνουν τις σωστές δουλειές, έχουμε ξεκινήσει συζητήσεις με ένα μικρό αριθμό ανθρώπων που, δυστυχώς, δεν έχουν ρόλο στη νέα δομή.

Είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερη υποστήριξη σε οποιονδήποτε έχει επηρεαστεί.

Οι ίδιες πηγές αποκαλύπτουν πως οι άνθρωποι της McLaren έχουν μείνει εντυπωσιασμένοι από τον Προδρόμου και περιμένουν να δουν τα πρώτα σημάδια της δουλειάς του στο πακέτο αναβαθμίσεων για το Abu Dhabi, στο οποίο έχει συμβάλει, αλλά και το b-spec μονοθέσιο που θα δοκιμαστεί την Παρασκευή.

Ο Eric Boullier έδωσε το πράσινο φως, ώστε να πάρει η ομάδα τα πρώτα δεδομένα για το 2015 και οι αρχικές δοκιμές στην αεροδυναμική σήραγγα άφησαν άκρως ικανοποιημένους τους ανθρώπους της McLaren, οι οποίοι θα φέρουν στο φινάλε της σεζόν αρκετές και διαφορετικές αεροδυναμικές λύσεις, προς εξέταση για το 2015.

[Photo Copyrights: Patrick Gosling/McLaren/LAT Photographic]

ΠηγήAutosport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...