Ο χαμένος θα έχει κι άλλη ευκαιρία για τίτλο, σύμφωνα με τον Wolff

Σχετικά άρθρα

Wolff-Hamilton-Rosberg

Σε λιγότερο 8 ημέρες θα γνωρίζουμε ποιος από τους Lewis Hamilton και Nico Rosberg θα είναι ο φετινός Παγκόσμιος Πρωταθλητής. Τα σενάρια που δίνουν στους δύο οδηγούς τον τίτλο είναι γνωστά, με τον Hamilton βρίσκεται σαφώς σε μια πιο πλεονεκτική θέση, μιας κι έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής 17 περισσότερους βαθμούς από τον team-mate του και απλά χρειάζεται να τερματίσει δεύτερο, κάτι που δεν είναι δύσκολο βάσει της ανταγωνιστικότητας της W05, εκτός βέβαια αν υπάρξουν άλλα προβλήματα.

Η Mercedes, έχοντας κερδίσει εδώ και αρκετό καιρό το πρωτάθλημα κατασκευαστών, προετοιμάζεται για τον τελικό στο Abu Dhabi. Ο Εκτελεστικός Διευθυντής της ομάδας, Toto Wolff, πιστεύει ότι όποιος από τους δύο οδηγούς βγει τελικά χαμένος θα καταφέρει στο μέλλον θα διεκδικήσει και πάλι τον τίτλο, διότι και οι δύο έδειξαν φέτος τις ικανότητές τους.

Φυσικά, θα υπάρξει πικρή απογοήτευση για τον έναν και πολύ μεγάλη χαρά για τον άλλον. Και οι δύο έχουν μακρά σταδιοδρομία μπροστά τους κι έχουν δείξει τα διαπιστευτήριά τους για τα επόμενα χρόνια. Πρέπει να κοιτάξετε στο παρελθόν, στις μάχες των Lauda και Prost το 1984 για να δείτε τι κατάφεραν. Ήταν ο τελευταίος τίτλος για τον Niki, ο οποίος κέρδισε τότε, και ο Prost έχασε εκείνη τη μάχη, αλλά μετά κέρδισε 4 τίτλους. Ένας κορυφαίος οδηγός πάντα μπορεί να έχει κι άλλη ευκαιρία, και σ’ εμάς έχουν αποδείξει και οι δύο ότι είναι κορυφαίοι οδηγοί.

Εμείς πρέπει να εξασφαλίσουμε ότι η χρονιά θα ολοκληρωθεί με τον σωστό τρόπο, δίνοντας στον Lewis και τον Nico την ευκαιρία να έχουν καθαρή μάχη στην πίστα. Είναι φανταστικό για το άθλημα να έχουμε ένα τέτοιο τέλος, σε μια μεγάλη σεζόν για τη Formula 1. Δεν μπορώ να περιμένω για το Abu Dhabi και είμαι σίγουρος ότι όλοι νιώθουν το ίδιο. Ας κερδίσει ο καλύτερος!

Hamilton-Lowe

Μια καθαρή μάχη θέλει να προσφέρει στους οδηγούς του και ο Paddy Lowe, Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας. Ο Βρετανός ξέρει καλά ότι κανένας από τους οδηγούς του δε θέλει να εμπλακεί σε προβλήματα στο τελευταίο Grand Prix, και δηλώνει πως η γερμανική ομάδα θα κάνει ό,τι μπορεί για να μη συμβεί αυτό.

Κοιτάμε το Abu Dhabi, που υπήρξε ένας μέρος συναρπαστικών αναμετρήσεων για τον τίτλο τα τελευταία χρόνια, αλλά ποτέ όπως είναι τώρα με τους διπλούς βαθμούς. Θα τρέξουμε το Σαββατοκύριακο όπως θα κάναμε κανονικά, με τον απόλυτο στόχο να δώσουμε στους οδηγούς ίση και δίκαιη μάχη για τον τίτλο.

Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό στο μυαλό μας και στις προετοιμασίες μας γι’ αυτό τον αγώνα. Οι εγκαταστάσεις στο Yas Marina Circuit είναι εντυπωσιακές, με την πίστα να έχει πολλές στροφές, αλλά και υψηλές απαιτήσεις από τους οδηγούς, ώστε να γίνουν όλα σωστά και να έρθει ένας γρήγορος γύρος.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...
Autoblog.gr