McLaren: Οι βαθμοί δε θ’ αποτελέσουν βασικό κριτήριο για την επιλογή οδηγού

Σχετικά άρθρα

Boullier Button

Μέχρι και ο τέως Βασιλιάς της Ισπανίας έχει αποκαλύψει πως ο Fernando Alonso θα είναι ο νέος superstar της McLaren, όμως το ζήτημα για τη βρετανική ομάδα είναι ποιος από τους Jenson Button και Kevin Magnussen θα συνεχίσει να βρίσκεται στο Woking.

Αν κοιτάξουμε τη φετινή επίδοση των δύο οδηγών, ο Πρωταθλητής του 2009 έχει ένα σημαντικό πλεονέκτημα, ωστόσο οι βαθμολογίες δεν είναι το βασικότερο κριτήριο επιλογής, σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται ο επί κεφαλής της McLaren Racing, Eric Boullier.

Αν ήταν όλα τα σχετικά με τα στατιστικά στοιχεία, θα ήταν πολύ εύκολο. Θα μπορούσα να πάρω την αριθμομηχανή και να πάρω την απόφαση, αλλά δεν είναι έτσι. Δε θα σχολιάσω κάτι άλλο, γιατί ήδη έχω σχολιάσει αρκετά. Υπήρξε μία δήλωση από τη McLaren, η οποία λέει ότι δε θα υπάρξει απόφαση που θα παρθεί πριν από την 1η Δεκεμβρίου. Επομένως, πρέπει να είστε υπομονετικοί.

Όσον αφορά τον τελικό βαθμολογικό πίνακα, ο Button συγκέντρωσε φέτος 126 βαθμούς, ενώ ο Magnussen μόλις 55. Περισσότερα για τους δύο, όπως και για όλους τους οδηγούς, στο τελευταίο “Versus!” που θα δημοσιευθεί αύριο.

ΠηγήAutoSport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...