Smart ForTwo εξερράγη στην Αττική Οδό

Σχετικά άρθρα

smart1

Ένα Smart ForTwo, πάνω στο οποίο κάποιοι είχανε τοποθετήσει εκρηκτικό μηχανισμό, ανατινάχτηκε σήμερα το πρωί, επί της Αττικής Οδού, κοντά στην έξοδο για το αεροδρόμιο. Το Smart εξερράγη εν κινήσει, με αποτέλεσμα ο 35-χρονος οδηγός του (Αλβανικής καταγωγής) να χάσει τη ζωή του, και η 26-χρονη συνοδηγός να τραυματιστεί. Άνθρωποι της αστυνομίας έφτασαν στο σημείο και διαπίστωσαν πως άγνωστοι είχαν παγιδεύσει το ForTwo με εκρηκτικό μηχανισμό τύπου «χελώνα», ο οποίος ενεργοποιήθηκε λίγο μετά την εκκίνηση του αυτοκινήτου. Οι Αρχές αποδίδουν το περιστατικό σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών μπράβων της νύχτας, ενώ αναφέρεται πως ο 35χρονος εργαζόταν ως πορτιέρης σε νυχτερινό κέντρο.

Ο 35-χρονος μετέφερε στο αεροδρόμιο τη φίλη του, η οποία επρόκειτο να αναχωρήσει αεροπορικώς για τα Τίρανα. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, αλλά και από τις κάμερες της Αττικής Οδού, αρχικά φάνηκαν καπνοί από τα παράθυρα του οχήματος, το οποίο στη συνέχεια διήνυσε περίπου 150 μέτρα φλεγόμενο, μέχρι να προσκρούσει στο διαχωριστικό στηθαίο και να εκραγεί. Οι δύο επιβαίνοντες απεγκλωβίστηκαν σοβαρά τραυματισμένοι, αλλά ο άνδρας εξέπνευσε ενώ μεταφερόταν στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, πάνω στο όχημα έπεσαν μετά άλλα τρία αυτοκίνητα, χωρίς όμως να τραυματιστούν κι άλλοι οδηγοί ή επιβαίνοντες.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Κλειστή μέχρι την 1η Μαΐου η σήραγγα “Μαλακάσι Α” της Εγνατίας Οδού

Η σήραγγα στην Κατάρα, "Μαλακάσι Α", παρόλο που δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα στατικότητας, θα παραμείνει κλειστή μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη, 1η Μαΐου, προκειμένου να...