Πρόβλημα με τη μέση του αντιμετωπίζει ο Bottas. Αμφίβολη η συμμετοχή του στον αυριανό αγώνα

Σχετικά άρθρα

_89P6603

Μετά το τέλος των κατατακτηρίων για το πρώτο Grand Prix της χρονιάς, o Valtteri Bottas φάνηκε να κουτσαίνει στα paddock. Ο Φινλανδός ανέφερε πόνους στην πλάτη του και εξετάστηκε από το ιατρικό προσωπικό της πίστας, όμως αυτοί δεν υποχώρησαν και έτσι αναγκάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις. Η Williams ενημέρωσε τους φίλους της για την κατάσταση, μέσω twitter, με τον Rob Smedley να δηλώνει πως:

Ο Valtteri έπασχε από την πλάτη του και έχασε πολύ χρόνο στην τελευταία στροφή. Δεν ξέρουμε τι ήταν αυτό, απλά άρχισε να παραπονιέται στα μισά του Q2, λέγοντας ότι τον πονάει ένα σημείο στην πλάτη του. Ρίξαμε μια ματιά πίσω του και στη θέση του, αλλά δεν υπήρχε τίποτα εκεί. Έτσι, δεν ξέρω αν έχει υποστεί ζημιά ή κάτι άλλο στην πλάτη του.

Μετά κι από την επίσκεψη του Bottas στο νοσοκομείο, η Williams έκανε γνωστό πως ο οδηγός της θα επανεξεταστεί αύριο το πρωί από τους ιατρούς και εάν όλα πάνε καλά, θα πάρει μέρος στον αγώνα. Σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει, η τρίτη οδηγός της ομάδας, Susie Wolff, είναι έτοιμη να πάρει τη θέση του. Αν και πιο πιθανό, σε αυτό το σενάριο, είναι το να τρέξει μόλις μια Williams στον αυριανό αγώνα.

Χωρίς τίτλο

Εξάλλου υπάρχει και προηγούμενο για παρόμοιες καταστάσεις, όταν το 2009 ο Timo Glock είχε ατύχημα στις κατατακτήριες του GP Ιαπωνίας. Τότε, η Toyota θέλησε να χρησιμοποιήσει τον Kamui Kobayashi στη θέση του, αλλά το αίτημά της δεν έγινε δεκτό, αφού ο Ιάπωνας πιλότος δεν είχε τρέξει σε καμία από τις προηγούμενες διαδικασίες.

[Photo Copyrights: Glenn Dunbar/Williams F1]

ΠηγήSky Sports

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...