Θες να αγοράσεις ένα Tesla; Θα περιμένεις λιγότερο αν πάρεις το ακριβότερο

Σχετικά άρθρα

tesla-alpha-model-s-2012_90663-1440x900

Τον περασμένο Νοέμβριο είχες διαβάσει ότι η Ferrari δίνει προτεραιότητα παράδοσης στους πελάτες της 458 Speciale που έχουν προσθέσει επιπλέον εξοπλισμό, και κάτι αντίστοιχο φαίνεται ότι κάνει και η Tesla στην Αμερική.

Σύμφωνα με την Wall Street Journal όσοι αγοράσουν το νέο Model S P85D εξοπλισμένο με το “Insane Mode,” θα περιμένουν περίπου τρεις εβδομάδες για να παραλάβουν το ηλεκτρικό τους αυτοκίνητο. Αλλά αν επιλέξει τις φθηνότερες εκδόσεις, τότε θα πρέπει να περιμένεις στη λίστα αναμονής μέχρι και 2 μήνες.

Εκπρόσωπος της Tesla επιβεβαίωση τη παραπάνω τακτική, δίνοντας περισσότερο βάρος στο τετρακίνητο P85D, που κοστίζει περίπου 105.000 δολάρια, καθώς έτσι προσπαθεί να αυξήσει τις βραχυπρόθεσμες συναλλαγές, ενόψει του κλεισίματος του επόμενου τρμήνου. Για τα μάτια του κόσμου, και των επενδυτών δηλαδή.

Μέχρι στιγμής η μετοχή της εταιρίας έχει πέσει κατά 10%, με τον Musk να δηλώνει ότι η Tesla θα κόψει το 1/3 των θέσεων εργασίας της στη Κίνα λόγω χαμηλών πωλήσεων, με την ετήσια πρόβλεψη των 55.000 μονάδων να κρίνεται οριακή.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Με 460 άλογα το Tesla Model 3 Performance στην Ευρώπη

Στις αρχές της εβδομάδας η Tesla παρουσίασε το Model 3 Performance με την εταιρία να ανακοινώνει πως φέρει δύο νέους ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν 510 άλογα...