Η Ssangyong παρουσίασε το range-extender Tivoli EVR concept, με αυτονομία 499 χλμ.

Σχετικά άρθρα

Ssangyong Tivoli EVR concept

H Ssangyong παρουσίασε στην την έκδοση παραγωγής του Tivoli, και στην αντίστοιχη της Σεούλ έφερε το EVR concept του μοντέλου.

Ssangyong Tivoli EVR concept

Το συγκεκριμένο πρωτότυπο συνδυάζει έναν ηλεκτροκινητήρα 127 ίππων μαζί με έναν μονοκύλινδρο βενζινοκινητήρα, που δουλειά του είναι να φορτίζει τις μπαταρίες για την τροφοδότηση με ενέργεια του πρώτου. Η Ssangyong, που ανήκει στην Mahindra, αναφέρει ότι το αυτοκίνητο έχει τελική ταχύτητα 150 χλμ/ώρα και μπορεί να κινηθεί αποκλειστικά με ηλεκτρική ενέργεια για 129 χλμ. Η συνολική του αυτονομία, όμως, φτάνει τα 499 χλμ., ενώ οι εκπομπές CO2 είναι μόλις 40 γρ/χλμ.

Ssangyong Tivoli EVR concept

Αν και αυτή τη στιγμή η εταιρία δεν έχει σκοπό να βγάλει στη παραγωγή τη παραπάνω έκδοση που παρουσίασε στη Νότια Κορέα, είναι όμως πιθανό να πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια του κύκλου ζωής του μοντέλου. Αυτή μπορεί να έρθει μαζί με την επταθέσια έκδοση του Tivoli, που θα έχει 300 χλστ. μεγαλύτερο μήκος, φτάνοντας τα 4.195 χλστ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Με 460 άλογα το Tesla Model 3 Performance στην Ευρώπη

Στις αρχές της εβδομάδας η Tesla παρουσίασε το Model 3 Performance με την εταιρία να ανακοινώνει πως φέρει δύο νέους ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν 510 άλογα...

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...