Πριν κάποιες ώρες πραγματοποιήθηκε ο υποτιθέμενος αγώνας box του αιώνα, αλλά το θέαμα που έδωσαν ο Manny Pacquiao και κυρίως ο Floyd Mayweather ήταν εξαιρετικά κατώτερο των περιστάσεων, με πολλούς να τα βάζουν με την τακτική που ακολούθησε ο Αμερικάνος πυγμάχος. Χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεις των δύο αθλητών, με τον πρώτο να αναγνωρίζει την ποιότητα του αντιπάλου του, ενώ αποκάλυψε πως τον Σεπτέμβρη θα κρεμάσει τα γάντια του. δηλώνοντας χαρακτηριστικά:

Είναι εξαιρετικός μαχητής και του βγάζω το καπέλο γι’ αυτό. Το περίμενα ότι θα κερδίσει κάποιους γύρους, ότι θα ‘χει τις δικές του καλές στιγμές στον αγώνα, αλλά απέφυγα τα χτυπήματα, έπαιξα έξυπνα κι έκανα την δουλειά μου. Ένας ακόμα αγώνας τον Σεπτέμβρη και μετά τέλος

Από την άλλη πλευρά, ο Φιλιππινέζος Pacquiao ήταν φανερά ενοχλημένος παρουσιάστηκε, λέγοντας:

Πιστεύω ότι νίκησα. Δεν έκανε τίποτα, απλώς απέφευγε τη μάχη.

Στην τελική, αυτό που μετράει είναι η νίκη του Mayweather καθώς και τα εκατομμύρια δολάρια που πρόσθεσαν και οι δύο στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς. Οι δύο πυγμάχοι έγιναν τουλάχιστον κατά 100 εκ. δολάρια πλουσιότεροι ο καθένας, με τον Mayweather να παίρνει το 51% των εσόδων από τον αγώνα και τον Pacquiao το υπόλοιπο 49%.

Και μπορεί να έχουμε δει την τεράστια συλλογή των αυτοκινήτων που έχει ο Floyd Mayweather αλλά ο Pacquiao δεν λατρεύει τόσο την κοσμική ζωή του Αμερικάνου, καθώς είναι πολιτευόμενος στη χώρα του και έχει δηλώσει ότι θα βάλει υποψηφιότητα για Πρόεδρος στη χώρα του όταν αποσυρθεί.

Ferrari 458 Italia

Αυτό δε σημαίνει ότι δεν έχει ακριβά αυτοκίνητα, με κάποια από αυτά να είναι μια γκρι Ferrari 458 Italia, την οποία αγόρασε το 2011, μια Mercedes SLK, μια Mercedes SL550, αρκετά SUV, εκ των οποίων είναι ένα είναι θωρακισμένο Hummer.

Bell+206+Chopper+2015

Επίσης, έχει και μια Porsche Cayenne Turbo, ένα Lincoln Navigator, ένα Nissan Pajero, ενώ τέλος ο “Pac-Man” έχει ένα ελικόπτερο Bell 206.

AirAsia Zest Airbus A320-232

Το αεροπλάνο που βλέπεις, δεν είναι δικό του, αλλά το αφεντικό της Air Asia, Tony Fernandes, έντυσε ένα αεροσκάφος προς τιμή του Pacquiao.