Η Dodge βγάζει τα «τέρατά» της στο νυχτερινό Miami

Σχετικά άρθρα

Dodge

SRT: Τρία γράμματα που για κάποιους μπορεί να μη σημαίνουν τίποτα, αλλά για μερικούς σίγουρα σημαίνουν πολλά. Βλέπεις οι μηχανικοί της Dodge έχουν δουλέψει σκληρά γι’ αυτά, ώστε να μπορούν να είναι από μόνα τους αρκετά για τον χαρακτηρισμό ενός αυτοκινήτου τους. Βέβαια, το γεγονός ότι σημαίνουν «Street and Racing Technology», μάλλον λέει από μόνο του πολλά.

Κι αν δεν είσαι πολύ του… θεωρητικού και θέλεις αποτέλεσμα στην πράξη, αρκεί να ρίξεις μια ματιά στα Challenger SRT Hellcat, Charger SRT Hellcat, αλλά και στην Viper SRT. Η αμερικανική εταιρεία, θέλοντας να ενισχύσει τη δύναμη των ισχυρών της μοντέλων μέσα από το marketing, έβγαλε τα παραπάνω αυτοκίνητα στους δρόμους του Miami.

Τα πλάνα, η μουσική επένδυση και το μοντάζ συνθέτουν ένα υπέροχο video, ενώ υπάρχει και το κατάλληλο… καμένο λάστιχο, όπως ακριβώς θα περίμενες. Πώς το σχολιάζει αυτό η Dodge; «Δεν υπάρχουν πια τέρατα για να φοβηθείς… έτσι έπρεπε να δημιουργήσουμε τα δικά μας». Σαφέστατο και… τρομακτικό!

https://www.youtube.com/watch?v=jCxehjcYwlc

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...
Autoblog.gr