H Cadillac ετοιμάζει πληθώρα νέων μοντέλων

Σχετικά άρθρα

cadillac-cts-v

Εκτός από την εξάπλωση της Cadillac στην Ευρώπη, καθώς αυτή θα προσφέρει και στη Γηραιά Ήπειρο όλα τα μοντέλα της, η αμερικάνικη εταιρία έχει φιλόδοξα σχέδια και για την γκάμα των αυτοκινήτων της. Στην πραγματικότητα, η Cadillac επιχειρεί να τα βάλει με τις premium γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες, και γι’αυτό σχεδιάζει μια πληθώρα εντελώς νέων μοντέλων και εκδόσεων τα επόμενα χρόνια.

Αρχικά, και περίπου το πρώτο εξάμηνο του 2018, η εταιρεία θα κυκλοφορήσει τον ανταγωνιστή για το Audi A3 sedan και Mercedes-Benz CLA, που πιθανότατα θα ονομαστεί CT2. Το entry-level μοντέλο θα διαδραματίσει καίριο ρόλο στην προώθηση των πωλήσεων της Cadillac.

Το υπάρχον ATS θα ανανεωθεί τον επόμενο χρόνο, πριν γίνουν εκτεταμένες αλλαγές στα μέσα του 2018, που θα αποκτήσει παράλληλα νέο όνομα, το CT3. Απέναντι στις ανοιχτές εκδόσεις της BMW Σειράς 4 και στην Mercedes-Benz C-Class cabrio που θα προσφέρεται σύντομα, η αμερικάνικη εταιρία θα παρουσιάσει την ανοιχτή έκδοση της ATS, που είναι πιθανό να κάνει το ντεμπούτο της το 2017 ή στις αρχές του 2018 και πιθανώς θα ονομαστεί CT4.

H επόμενη ανανέωση για την CTS θα πραγματοποιηθεί στα τέλη του 2016 και θα μετονομαστεί σε CT5, με το νέο μοντέλο να έρχεται το 2019. Η CT6 έχει μέγεθος όσο η BMW Σειράς 7, αλλά δεν θα είναι αυτό ο αντίπαλος των 7-series και Mercedes S-Class, που έχει υποσχεθεί η αμερικάνικη εταιρία, καθώς αυτό σύμφωνα με τον de Nysschen θα είναι έτοιμο προς το τέλος της δεκαετίας. Σε ότι αφορά την XTS. Λόγω των καλών πωλήσεων που κάνει στη Κίνα, ίσως μείνει στη παραγωγή μέχρι το 2018-2019.

Από πλευράς crossover, η παραγωγή του Cadillac XT5 θα ξεκινήσει στις αρχές του επόμενου έτους και θα μπορούσε να το ακολουθήσει ένα μεγαλύτερο crossover με όνομα XT6 το επόμενο έτος. Το δημοφιλές Escalade θα αποκτήσει ένα 10-ταχυτο αυτόματο κιβώτιο το 2017, το οποίο έχει εξελιχθεί από την GM κοινού με την Ford, όμως μέσα στο έτος θα του τοποθετηθεί ένα 8-τάχυτο κιβώτιο. Ένα subcompact crossover, με πιθανό όνομα XT1 και μέγεθος σαν του Buick Encore, δεν αναμένεται πριν το πρώτο μισό το 2019, προσβλέποντας σε μοντέλα όπως το Audi Q3, τη BMW X1 και τη Mercedes GLA. Ένα λίγο μεγαλύτερο compact crossover με πιθανό όνομα XT3 θα τοποθετηθεί κάτω από το XT5 και αναμένεται προς τα τέλη του 2017 ή στις αρχές του 2018. Τέλος, το μεγάλο crossover με πιθανό όνομα XT6, θα τοποθετηθεί ανάμεσα στο XT5 και το Escalade είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει το δεύτερο μισό του 2017, με το μοντέλο στην V έκδοση να έχει ως ανταγωνιστή τη Porsche Cayenne Turbo.

Τέλος, το ELR παρά τις κακές πωλήσεις του, αναμένεται να κυκλοφορεί μέχρι το 2018, μπορεί και περισσότερο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το εσωτερικό του Cadillac Optiq

Ο μικρός αδερφός του Lyriq, το Cadillac Optiq δεν υστερεί σε πολυτέλεια, με το ηλεκτρικό SUV αυτοκίνητο να κυκλοφορεί στην αγορά της Βορείου Αμερικής...

Ανανέωση για τα Cadillac CT5-V και CT5-V Blackwing

Τις ανανεωμένες εκδόσεις των CT5-V και CT5-V Blackwing παρουσίασε σήμερα η Cadillac, με τα αυτοκίνητα να αποκτούν νέους προφυλακτήρες, νέα μάσκα, επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα,...

Αυτό είναι το νέο Cadillac XT5

Αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Cadillac XT5, με το μοντέλο να υιοθετεί τη τελευταία σχεδιαστική φιλοσοφία της εταιρίας, με λεπτά φωτιστικά σώματα...