Williams: Η Ουγγαρία θα είναι ένα δυνατό μάθημα για τη συνέχεια

Σχετικά άρθρα

Williams

Ελπίδες για ένα καλό αποτέλεσμα είχε η Williams στο Grand Prix της Ουγγαρίας. Η βρετανική ομάδα γνώριζε εξ αρχής πως το Hungaroring δεν ταιριάζει στην FW37, όμως οι εμφανίσεις σε Καναδά, Αυστρία και Βρετανία έκαναν τους ανθρώπους της να πιστεύουν σε μια καλή εμφάνιση. Αυτό, όμως, δε συνέβη, συνεπώς η ομάδα του Grove έφυγε με μηδέν βαθμούς από την Ουγγαρία.

Αυτό που σκοπεύει να εφαρμόσει τώρα η Williams είναι το «ουδέν κακό αμιγές καλού», θέλοντας να κρατήσει όλα τα θετικά -όσα υπήρχαν- από τον  τελευταίο αγώνα και να τα χρησιμοποιήσει για τη συνέχεια, όπως εξηγεί ο επί κεφαλής απόδοσης οχήματος της ομάδας, Rob Smedley.

Ήταν συνολικά ένας περιπετειώδης αγώνας. Ο Valtteri είχε ένα χτύπημα από πίσω χωρίς να φταίει και, δίχως αυτό, θα μπορούσε να είναι στο βάθρο. Τα ελαστικά του Felipe δούλεψαν μόνο στο τελευταίο stint και πρέπει να εξετάσουμε γιατί συνέβη αυτό.

Massa-Smedley

Αποτελέσματα σαν κι αυτό μας κάνουν πιο δυνατούς ως ομάδα και μπορούμε να αναλύσουμε τι πήγε στραβά. Η Williams έχει μια σταθερή καμπύλη μάθησης τους τελευταίους 18 μήνες και θα πρέπει να λαμβάνεις υπόψη σου τέτοιους αγώνες. Οι επόμενοι αγώνες θα μας ταιριάζουν και στοχεύουμε να ανακτήσουμε τους βαθμούς που χάσαμε.

Όπως ίσως πρόσεξες, ο αγώνας δεν ολοκληρώθηκε στους 70 γύρους, μα στους 69. Αυτό έγινε επειδή είχαμε δύο φορές γύρο σχηματισμού, καθώς ο Massa δεν σταμάτησε στο σημείο που έπρεπε. Ο Βραζιλιάνος τονίζει ότι απλώς δεν μπόρεσε να δει την κίτρινη γραμμή, κάτι που δε θα πρέπει να συμβεί ξανά.

Δεν ξέρω αν η κίτρινη γραμμή είναι σε διαφορετική θέση απ’ ό,τι σε άλλες πίστες. Είναι κάτι που πρέπει να βελτιώσουμε, για να το κάνουμε σωστά σε κάθε αγώνα. Δεν μπορούσα να τη δω. Κανονικά, δεν έχω πρόβλημα να σταματήσω σωστά σε άλλες πίστες.

[Πηγές: GPUpdate, GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...