2009

Ο Jenson Button απολάμβανε το καλοκαιρινό διάλειμμα της Formula 1 μαζί με την σύζυγό του, Jessica Michibata, στο Saint-Tropez. Το ζευγάρι βρισκόταν μαζί με φίλους σε μια έπαυλη, όταν ξύπνησαν ζαλισμένοι το απόγευμα της Δευτέρας, ανακαλύπτοντας παράλληλα πως έλειπαν αρκετά από τα κοσμήματά τους, μαζί με το δαχτυλίδι αρραβώνων της Michibata.

Η αστυνομία κάνει λόγο για εντεινόμενο πρόβλημα στην περιοχή, εκτιμώντας πως οι ληστές πέρασαν δηλητηριώδες αέριο από το σύστημα κλιματισμού, για να μεθύσουν να θύματά τους, κλέβοντας αντικείμενα συνολικής αξίας 411.000 ευρώ. Εκπρόσωπος του Button δήλωσε για το περιστατικό:

Ο Jenson, η Jessica και κάποιοι φίλοι, βρίσκονταν σε διακοπές σε μια νοικιασμένη βίλα στο St Tropez, όταν το βράδυ της Δευτέρας δύο άντρες εισέβαλαν στο ακίνητο, ενώ όλοι κοιμόντουσαν, και έκλεψε κάποια κοσμήματα, συμπεριλαμβανομένου, δυστυχώς, και του δαχτυλιδιού αρραβώνων της Jessica.

Η αστυνομία ανέφερε ότι αυτό έχει γίνει εντεινόμενο πρόβλημα στην περιοχή, με τους δράστες να φτάνουν στο σημείο να ρίχνουν αέριο στα θύματά τους, πριν εισβάλουν στο ακίνητο, μέσα από τις κλιματιστικές μονάδες. Παρότι όλοι οι εμπλεκόμενοι είναι σώοι, όπως είναι αναμενόμενο έχουν κλονιστεί από τα γεγονότα.

Πριν μερικά χρόνια, βρισκόμενος στο Sao Paulo για τον αγώνα της Formula 1, ο Button είχε εμπλακεί σε καταδίωξη, όταν άγνωστοι προσπάθησαν να επιτεθούν στο βαν της McLaren, με σκοπό να ληστέψουν ή να απαγάγουν μέλη της ομάδας.