Κάνοντας χρήση υπνωτικού αερίου λήστεψαν τον Jenson Button στις διακοπές του

Σχετικά άρθρα

2009

Ο Jenson Button απολάμβανε το καλοκαιρινό διάλειμμα της Formula 1 μαζί με την σύζυγό του, Jessica Michibata, στο Saint-Tropez. Το ζευγάρι βρισκόταν μαζί με φίλους σε μια έπαυλη, όταν ξύπνησαν ζαλισμένοι το απόγευμα της Δευτέρας, ανακαλύπτοντας παράλληλα πως έλειπαν αρκετά από τα κοσμήματά τους, μαζί με το δαχτυλίδι αρραβώνων της Michibata.

Η αστυνομία κάνει λόγο για εντεινόμενο πρόβλημα στην περιοχή, εκτιμώντας πως οι ληστές πέρασαν δηλητηριώδες αέριο από το σύστημα κλιματισμού, για να μεθύσουν να θύματά τους, κλέβοντας αντικείμενα συνολικής αξίας 411.000 ευρώ. Εκπρόσωπος του Button δήλωσε για το περιστατικό:

Ο Jenson, η Jessica και κάποιοι φίλοι, βρίσκονταν σε διακοπές σε μια νοικιασμένη βίλα στο St Tropez, όταν το βράδυ της Δευτέρας δύο άντρες εισέβαλαν στο ακίνητο, ενώ όλοι κοιμόντουσαν, και έκλεψε κάποια κοσμήματα, συμπεριλαμβανομένου, δυστυχώς, και του δαχτυλιδιού αρραβώνων της Jessica.

Η αστυνομία ανέφερε ότι αυτό έχει γίνει εντεινόμενο πρόβλημα στην περιοχή, με τους δράστες να φτάνουν στο σημείο να ρίχνουν αέριο στα θύματά τους, πριν εισβάλουν στο ακίνητο, μέσα από τις κλιματιστικές μονάδες. Παρότι όλοι οι εμπλεκόμενοι είναι σώοι, όπως είναι αναμενόμενο έχουν κλονιστεί από τα γεγονότα.

Πριν μερικά χρόνια, βρισκόμενος στο Sao Paulo για τον αγώνα της Formula 1, ο Button είχε εμπλακεί σε καταδίωξη, όταν άγνωστοι προσπάθησαν να επιτεθούν στο βαν της McLaren, με σκοπό να ληστέψουν ή να απαγάγουν μέλη της ομάδας.

ΠηγήPitPass

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...