Ο Chris Brown γίνεται ο πρώτος διάσημος που αποκτά το Rezvani Beast

Σχετικά άρθρα

chris-browns-driveway-looks-like-the-batcave-at-night-98554_1-e1439107765678

Απ’ ότι φαίνεται, η παραγωγή του Rezvani Beast ξεκίνησε αφού ήδη, ο τραγουδιστής Chris Brown παρέλαβε το δικό του. Ο Brown, πρόσφατα ανέβασε μερικές επίσημες φωτογραφίες του Beast ενώ λίγο αργότερα, ανέβασε την φωτογραφία που βλέπεις: ένα μαύρο ματ Rezvani Beast δίπλα σε μία μαύρη/ασημένια Rolls-Royce Wraith. Επίσης, ακούγεται ότι το “Θηρίο” θα πρωταγωνιστήσει στο επόμενο μουσικό video clip του Brown.

Rezvani-Beast-12

Να θυμίσουμε ότι το Rezvani Beast είναι επί της ουσίας ένα Ariel Atom με νέο, carbon αμάξωμα και σαφώς λιγότερο σπαρτιατικό εσωτερικό – μιας που διαθέτει ψηφιακό πίνακα οργάνων, σύστημα infotainment με υποστήριξη CarPlay και δερμάτινες επενδύσεις.

Rezvani-Beast-13

Μηχανικά, εξοπλίζεται με έναν 2.4 λίτρων, υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα που αποδίδει 500 άλογα και συνδυάζεται με ένα μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων. Χάρη στα 748 κιλά που ζυγίζει, τα 100 km/h από στάση έρχονται σε 2.7 δευτερόλεπτα με την τελική, να φτάνει τα 266 km/h.

 

ΠηγήInstagram

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Italdesign Quintessenza Concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η Italdesign παρουσίασε το Quintessenza Concept, ένα πρωτότυπο που όπως αναφέρει η εταιρία έχει δημιουργηθεί "ως η τέλεια ενσάρκωση της...

BYD Fang Cheng Bao Super 9

Η Fang Cheng Bao είναι η high-end μάρκα της BYD και στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το Super 9, ένα εντυπωσιακό speedster πρωτότυπο που...