Και ο Nico Hulkenberg θα συμμετάσχει στο φετινό Race of Champions

Σχετικά άρθρα

Motor Racing - Formula One World Championship - Hungarian Grand Prix - Race Day - Budapest, Hungary

Φέτος ο αγώνας των πρωταθλητών επιστρέφει στην Ευρώπη και πιο συγκεκριμένα στο Λονδίνο. Στο διήμερο 20 και 21 Νοεμβρίου, θα παλέψουν στην πίστα κάποιοι από τους καλύτερους οδηγούς ανά τον κόσμο, ενώ θα διεξαχθεί και ο παραδοσιακός αγώνας των εθνών. Η Formula 1 θα έχει τριπλή εκπροσώπηση στο RoC, αφού, μετά από τους Vettel και Ricciardo, θα συμμετέχει και ο Nico Hulkenberg, νικητής του φετινού αγώνα του Le Mans. Μάλιστα, ο Nico θα αντικαταστήσει τον Michael Schumacher στην ομάδα της Γερμανίας, με τον οποίο ο Vettel κέρδισε 6 τίτλους.

Είχα μια πολύ καλή χρονιά μέχρι τώρα και είμαι ενθουσιασμένος που θα κάνω το ντεμπούτο μου στο RoC. Πάντα ήθελα να πάρω μέρος, αλλά ποτέ δεν λειτούργησε αυτό, κι έτσι τώρα είμαι πραγματικά ευτυχής που θα συμμετέχω.

Προφανώς, έχω να γεμίσω μεγάλα παπούτσια αντικαθιστώντας τον Michael, κάτι που αποτελεί παράλληλα τεράστια τιμή. Νιώθω πολύ χαρούμενος και θετικός για όλο αυτό, και θα είναι διασκεδαστικό να συνεργαστώ με τον Seb, ώστε να αγωνιστούμε για την ομάδα της Γερμανίας.

Να υπενθυμίσουμε πως, μέχρι τώρα, έχει επιβεβαιωθεί η συμμετοχή των Tom Kristensen, Petter Solberg, του περσινού πρωταθλητή David Coulthard, αλλά και του Mick Doohan.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...