Teaser Photo: Το εσωτερικό του νέου Hyundai Elantra

Σχετικά άρθρα

016 Hyundai Elantra interior teaser image

H Hyundai έδωσε στη δημοσιότητα τη τρίτη teaser φωτογραφία του νέου Elantra, όπου από αυτή βλέπουμε το εσωτερικό του κορεάτικου μοντέλου.

Από τη φωτογραφία διακρίνεται ότι ο σχεδιασμός της κονσόλας ακολουθεί τα ευρωπαϊκά πρότυπα της εταιρίας, με αρκετά μινιμαλιστική προσέγγιση καθώς τα κουμπιά και οι διακόπτες λάμπουν δια της απουσίας τους. Στο πάνω μέρος του ταμπλό υπάρχει μια μεγάλη οθόνη του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, ενώ πιο κάτω είναι αυτή του κλιματισμού.

Να υπενθυμίσω ότι σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, το επερχόμενο μοντέλο θα κινείται –στην κορεάτικη έκδοση του τουλάχιστον- από έναν 1.6 λίτρων T-GDi βενζινοκινητήρα που θα αποδίδει 175 άλογα και θα συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων. Οι ίδιες πληροφορίες, κάνουν λόγο για μέση κατανάλωση της τάξης των 5.4 λίτρων ανά 100 χιλιόμετρα. Κάτι που επίσης μένει να δούμε, είναι το αν η 6η γενιά του Elantra θα έχει coupe έκδοση – με δεδομένο ότι η αντίστοιχη έκδοση που πωλούνταν στην Αμερική, δεν έμεινε για πολύ στην αγορά λόγω χαμηλής ζήτησης.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η θρυλική TWR επιστρέφει και teasάρει το αυτοκίνητο της

Ένα από τα πιο διάσημα ονόματα μηχανολογίας στο κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, η TWR, θα ξεκινήσει μια νέα ζωή ως κατασκευαστής bespoke αυτοκινήτων. Η...