Αρχική Γενικές Κατηγορίες Trends Ποζεράς Άραβας τελειώνει καυγά με διερχόμενο ποδηλάτη με ένα τεράστιο burnout της Mercedes CLK Black Series του

Ποζεράς Άραβας τελειώνει καυγά με διερχόμενο ποδηλάτη με ένα τεράστιο burnout της Mercedes CLK Black Series του

13
Ποζεράς Άραβας τελειώνει καυγά με διερχόμενο ποδηλάτη με ένα τεράστιο burnout της Mercedes CLK Black Series του

481221

Είναι σύνηθες να παρατηρείται εξαιρετικά ανάγωγη και ανάρμοστη συμπεριφορά από αρκετά πλούσιους ανθρώπους, που όταν αυτοί προέρχονται από τις χώρες της Μέσης Ανατολής και με τη δύναμη των πετροδόλαρων τους να νομίζουν ότι είναι οι κυρίαρχοι του κόσμου. Για να μη παρεξηγηθώ, αυτό δεν είναι κανόνας αλλά υπάρχουν αρκετά παραδείγματα που τείνουν προς τα εκεί.

Ο Άραβας στο παρακάτω video επέδειξε μια τέτοια βλακώδη συμπεριφορά, καθώς τριγυρνούσε βραδιάτικα στους δρόμους του Λονδίνου με την Mercedes CLK 63 AMG Black Series του μόνο και μόνο για ποζεριά και για να προκαλεί σαματά με τον ήχο από τον 6,2-λίτρων V8 κινητήρα του αυτοκινήτου του. Όμως, το Λονδίνο δε κοιμάται ποτέ και το ενδεχόμενο ατυχήματος είναι αρκετά πιθανό να συμβεί όταν δεν οδηγείς συνετά.

Αυτό επεσήμανε στον οδηγό ένα περαστικός ποδηλάτης, με αποτέλεσμα ο πρώτος να εκνευριστεί με την υπόδειξη και να κάνει ένα μεγαλοπρεπέστατο burnout ξεσηκώνοντας όλη τη γειτονιά…Ανούσιο show-off!

https://youtu.be/mDaMJLDLK4M