Οι ατυχίες συνεχίζονται για τον Sainz. Ποινή 10 θέσεων θα δεχθεί στην Monza

Σχετικά άρθρα

P-20150822-00410_News

Ένα εφιαλτικό καλοκαίρι πέρασε ο Carlos Sainz Jr, ο οποίος εγκατέλειψε με τη σειρά σε Αυστρία, Βρετανία, Ουγγαρία, Βέλγιο και, μάλιστα, όλες τις φορές από μηχανική βλάβη. Ο νεαρός Ισπανός παραμένει θετικός παρά τις απογοητεύσεις, οι οποίες δεν έχουν τελειωμό, αφού θα βρεθεί με μειονέκτημα και στην Monza.

Σύμφωνα με την Toro Rosso, μια χαλαρή υποδοχή στον κινητήρα, που οδήγησε στην εγκατάλειψη στο Spa, δημιούργησε σημαντικότερο πρόβλημα και η αλλαγή κινητήρα εσωτερικής καύσης, θα “χαρίσει” στον Sainz ποινή 10 θέσεων για την εκκίνηση του αγώνα.

Παραμένω θετικός, ακόμη κι αν πρέπει να δεχθώ ποινή 10 θέσεων. Θέλω τουλάχιστον να κερδίσω πίσω, όλες τις χαμένες θέσεις. Είναι προφανώς μια μεγάλη απογοήτευση, τέσσερις συνεχόμενες κούρσες στους βαθμούς, τέσσερις συνεχόμενες εγκαταλείψεις.

Στην Αυστρία ήμουν P9 όταν αποσύρθηκα, στο Silverstone P8, στην Ουγγαρία Ρ5 ή Ρ6, στο Βέλγιο εκκίνησα από την P10, και με όλα όσα συνέβησαν, χωρίς να κάνω τίποτα το ιδιαίτερο, θα είχα τερματίσει στην P7.

P-20150821-00415_News

Όταν συμβαίνουν πράγματα όπως αυτά, θα πρέπει να παραμείνεις θετικός. Και πιστεύω ότι, τουλάχιστον στην πρώτη μου σεζόν, αυτές οι εγκαταλείψεις δεν προέρχονται από εμένα, αλλά από πράγματα που δεν έχουν σε τίποτα να κάνουν με μένα. Όμως, πρόκειται για μια ακόμη χαμένη ευκαιρία (στο Βέλγιο), οπότε μπορείτε να φανταστείτε πόσο μεγάλη απογοήτευση υπάρχει ήδη για μένα.

Στο τέλος, θα με κάνει ακόμη πιο δυνατό (η κατάσταση), θα με βοηθήσει να φτιάξω χαρακτήρα και θα επανέλθω δυνατότερος στην Monza.

Μετά από 11 αγώνες πρωταθλήματος, ο sainz έχει μαζέψει 9 βαθμούς, ενώ ο teammate του, Max Verstappen, έχει 26.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...