Ο Allison παραμένει στην Ferrari μέχρι το τέλος του 2018

Σχετικά άρθρα

150028_mal

Η επιστροφή του James Allison στην Scuderia το 2013, στο ρόλο του τεχνικού διευθυντή, συνέπεσε με την αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας και σίγουρα όχι τυχαία. Ο Βρετανός έχει δώσει εξαιρετικά δείγματα γραφής, τόσο κατά την πρώτη του θητεία στο Maranello (1999-2005), όσο κι αργότερα στην ομάδα της Lotus, και σύμφωνα με το έγκυρο Autosport, το συμβόλαιό του ανανεώθηκε μέχρι το τέλος της σεζόν του 2018.

Ο Allison δεν κατάφερε να επηρεάσει τον σχεδιασμό της F14 T, αφού ενσωματώθηκε στην ομάδα στα μέσα του πρωταθλήματος του 2013, αλλά το φετινό μονοθέσιο φέρει όλα τα στοιχεία που έχουν τα σχέδια του Βρετανού, με εξαιρετική διαχείριση ελαστικών και πολύ καλή απόκριση του μπροστινού μέρους, πράγμα που ζητούν και οι δυο οδηγοί της Scuderia.

Στόχος των ανθρώπων της Ferrari είναι να επιστρέψει το πρωτάθλημα στο Maranello, στο εγγύς μέλλον, και ο Allison θα έχει μεγάλη πίεση στο νευραλγικό ρόλο στον οποίο θα συνεχίσει να βρίσκεται.

ΠηγήAutosport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...