Έναν οδηγό από την Ferrari θα έχει η ομάδα του Haas

Σχετικά άρθρα

Gene Haas

Ο μεγάλος στόχος του Gene Haas άκουγε στο όνομα Nico Hulkenberg. Όμως, ο Γερμανός ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Force India, αφήνοντας πλέον 4 ονόματα στην λίστα της Αμερικανικής ομάδας. Τα δυο από αυτά τα ξέρουμε εδώ και καιρό, και πρόκειται για τους Esteban Gutierrez και Jean-Eric Vergne, που ανήκουν στην Ferrari.

Ο Haas θα υπογράψει με έναν από τους δυο -με τις χορηγίες του Gutierrez να τον φέρνουν ένα βήμα πιο μπροστά- αναζητώντας έναν ακόμη έμπειρο πιλότο για την παρθενική συμμετοχή της ομάδας του στην F1. Πράγμα που σημαίνει πως, τουλάχιστον για το 2016, δεν θα υπάρξει Αμερικανός οδηγός στο grid.

Είναι μια διαδικασία. Πηγαίνεις μια μπροστά και μια πίσω, και εμείς απλά μαθαίνουμε πώς να παίζουμε το παιχνίδι με τους οδηγούς, προσπαθώντας να βρούμε ποιος θα είναι μαζί μας. Κάναμε μια προσφορά σε έναν οδηγό (σ.σ. πιθανότατα εννοεί τον Hulkenberg), η οποία δεν έγινε δεκτή, αλλά είναι μια εμπειρία εκμάθησης.

Ας ελπίσουμε ότι μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες, θα έχουμε κάτι να πούμε. Ένας από τους δυο θα είναι οδηγός της Ferrari και ακόμα ψάχνουμε για έναν έμπειρο οδηγό που τρέχει φέτος στην Formula 1. Δεν θα έχουμε κάποιον πρωτοεμφανιζόμενο.

Τα δυο ονόματα που ακούγονται περισσότερο για την δεύτερη θέση στην Haas F1 Team, είναι αυτά των Romain Grosjean -που δεν βλέπει φως στο τούνελ της Lotus όσο η Renault δεν προχωράει με την εξαγορά της ομάδας- και Kevin Magnussen, που μπορεί να μην τρέχει φέτος στο πρωτάθλημα, έχει όμως την υποστήριξη της McLaren.

ΠηγήAutosport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...
Autoblog.gr