Θα είναι ο Romain Grosjean ο ένας από τους δύο πιλότους της Haas F1;

Σχετικά άρθρα

Romain Grosjean

Η χρονιά φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της και οι ομάδες ήδη καταστρώνουν σε όλους τους τομείς τα σχέδια τους για την επόμενη χρονιά. Η Haas F1 θα κάνει το ντεμπούτο της το 2016, έχοντας ήδη έτοιμη την συμφωνία της για παροχή κινητήρων 2016 από την Ferrari, το επόμενο βήμα της είναι η πρόσληψη των δύο πιλότων της.

Η Αμερικάνικη ομάδα θα έπρεπε να έχει ανακοινώσει τους δύο της πιλότους όπως ο ίδιος ο Gene Haas είχε δηλώσει. Παρόλα αυτά το τοπίο σιγά-σιγά αρχίζει να φαίνεται μόνο του, μιας και ο Jenson Button μαζί με τον Pastor Maldonado κάνουν πιο εύκολο να δούμε τι επιλογές έχει ο Αμερικάνος.

Η ανανέωση του Pastor Maldonado και η σιγή ιχθύος που κρατάει η Lotus όσον αναφορά την ανανέωση του Romain Grosjean μας βάζει σε σοβαρές σκέψεις! Ένας υποψήφιος για την μία από τις δύο θέσεις της Haas, ο Δανός Kevin Magnussen φαίνεται να απομακρύνεται και αυτό γιατί η McLaren δεν θα τον αφήσει να φύγει από την στιγμή που δεν θα έχει τον Jenson Button. Οπότε βάση λογικής ένας εκ των δύο πιλότων της Haas F1 πολύ πιθανόν να βρεθεί ο Romain Grosjean.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...