Elon Musk: Έχουμε φτάσει στο όριο του τι είναι εφικτό με το πετρέλαιο και την βενζίνη

Σχετικά άρθρα

201309211128241article

Ο CEO της Tesla, Elon Musk, βρήκε την ευκαιρία με το σκάνδαλο dieselgate που ταλανίζει την Volkswagen και την εικόνα των πετρελαιοκινητήρων, για να προωθήσει το δικό του μήνυμα. Ο Musk δήλωσε ότι το σκάνδαλο που έχει να κάνει με την εξαπάτηση των αρχών από την Γερμανική εταιρία είναι “προφανώς κακό” αλλά σημείωσε ότι δεν είναι αυτό το θέμα. Το θέμα πρέπει να είναι οι εκπομπές ρύπων γενικότερα, που είναι “πολύ χειρότερες”.

Ο Musk έκανε αυτές τις δηλώσεις από το Βερολίνο. Σημείωσε ότι ενώ η Γερμανία είναι μπροστά από πολλές χώρες όσον αφορά στην παραγωγή βιώσιμης ενέργειας, δεν τα πάει τόσο καλά στην κατανάλωση. “Οι μεταφορές γίνονται ακόμα χρησιμοποιώντας πετρέλαιο και βενζίνη”, είπε ο Musk, συμπληρώνοντας ότι “ελπίζω ότι αυτό θα αλλάξει”.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι ο Musk βρέθηκε στην Ευρώπη για το συνέδριο Tesla World που διεξήχθη στην Αντβέρπη, με τον επικεφαλής της Tesla να έχει συναντήσεις με αξιωματούχους της Βελγικής κυβέρνησης – πιθανώς για το θέμα της κατασκευής ενός εργοστασίου παραγωγής αυτοκινήτων Tesla αλλά και μπαταριών. Ένα θέμα που απασχολεί τον Musk και είναι στα σχέδια της εταιρίας με δεδομένο ότι θα βοηθήσει στην επέκταση της με ένα πιο ανταγωνιστικό προϊόν στην Ευρώπη.

https://www.youtube.com/watch?v=zQC_EYEiQ0I

ΠηγήBloomberg

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Με 460 άλογα το Tesla Model 3 Performance στην Ευρώπη

Στις αρχές της εβδομάδας η Tesla παρουσίασε το Model 3 Performance με την εταιρία να ανακοινώνει πως φέρει δύο νέους ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν 510 άλογα...