Η πρώτη (περίπου) teaser φωτογραφία της BMW M2

Σχετικά άρθρα

2015-6092882016-bmw-m2-coupe-teaser

Καταρχήν, οι μέχρι σήμερα φήμες λένε ότι θα δούμε το αυτοκίνητο στις 14 ή 15 του μηνός (καλό μήνα) και ίσως η αποκάλυψη της πολυαναμενόμενης BMW M2 είναι πιο κοντά από ποτέ. Η BMW Γερμανίας δημοσίευσε στη σελίδα της στο Facebook την παραπάνω φωτογραφία, η οποία είναι πολύ πιθανό να αναφέρεται στο προαναφερθέν μοντέλο.

Η teaser φωτογραφία συνοδευόταν με το κείμενο “Leidenschaftliche Performance. Freuen Sie sich auf einen spannenden Oktober!”, που μεταφράζοντας το μας λέει “Παθιασμένη απόδοση. Να περιμένετε έναν συναρπαστικό Οκτώβριο!”

Τα μέχρι τώρα δεδομένα που ξέρουμε είναι ότι το μοντέλο θα φορά τον N55 3.0-λιτρο turbo εξακύλινδρο εν σειρά κινητήρα, με κάποια εξαρτήματα από τον S55, που θα αποδίδει 370 άλογα και 465 Nm ροπής – 500 Nm με τη λειτουργία overboost. Ιπποδύναμη ικανή να κινήσει άνετα τα περίπου 1.400 κιλά του βάρους της ενώ το πακέτο, μηχανικά τουλάχιστον, θα συμπληρώνεται από μεγαλύτερα φρένα και το σαφώς πιο sport στήσιμο. Τα 0-100 χλμ/ώρα θα τα κάνει σε περίπου 4,4 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 250 χλμ/ώρα -275 χλμ/ώρα με το M Driver’s Package.

Οι παραγγελίες του θα ξεκινήσουν από τον Μάρτιο του 2016 και θα προσφέρεται τόσο με 6-άρι μηχανικό κιβώτιο, όσο και με το 7-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων DCT. Αρχικά η BMW M2 θα είναι διαθέσιμη σε τέσσερα χρώματα (Black Sapphire, Alpine White, Long Beach Blue και Mineral Grey) ενώ στο εσωτερικό ο μόνος διαθέσιμος συνδυασμός είναι μαύρες δερμάτινες επενδύσεις με μπλε ραφές. Στο βασικό εξοπλισμό θα συναντάμε επίσης της μαύρες ζάντες 19″, carbon διακοσμητικά, το σύστημα πλοήγησης Navigation Pro, πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, ενώ στον πρόσθετο υπάρχουν ηχοσύστημα της Harman Kardon, θερμαινόμενα μπροστά καθίσματα, ενεργά φωτιστικά σώματα, κάμερα οπισθοπορείας, πρόσβαση στο internet, φιμέ πίσω παράθυρα, τηλέφωνο και επέκταση εγγύησης στα πέντε χρόνια.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...