Διαθέσιμη σε 4 μόλις χρώματα και με “μόλις” 370 άλογα η BMW M2;

Σχετικά άρθρα

mythumb

Το μόνο σίγουρο σε αυτό το σημείο, είναι ότι θα λανσαριστεί κάποια στιγμή η BMW M2. Από εκεί και πέρα, όλα παίζουν και το λέω αυτό, γιατί ανάμεσα στις επίσημες και τις ημι-επίσημες ανακοινώσεις και τις φήμες που κυκλοφορούν, δεν ξέρουμε τι ισχύει και τι όχι.

Για παράδειγμα, τα τελευταία νέα σχετικά με την πολυαναμενόμενη M2 κάνουν λόγο για μικρότερη από αυτήν που γνωρίζαμε, ιπποδύναμη. Μέχρι τώρα, υποθέταμε ότι η M2 θα κινείται από τον νέο, 3-λιτρο, υπερτροφοδοτούμενο, εξακύλινδρο σε σειρά βενζινοκινητήρα απόδοσης 405 ίππων. Όμως πηγές εντός της BMW, διέρρευσαν ότι θα κινείται από τον γνωστό N55 που θα αποδίδει 370 άλογα και 465 Nm ροπής που χάρη στη λειτουργία overboost, θα γίνονται 500 Nm στις χαμηλές/μεσαίες στροφές.

Επίσης, οι ίδιες πηγές, λένε ότι σε πρώτη φάση, η M2 θα είναι διαθέσιμη σε 4 μόλις χρώματα… Alpine White, Black Sapphire Metallic, Long Beach Blue Metallic και Mineral Grey Metallic. Πού είναι τα “ενδιαφέροντα” χρώματα; Πού είναι το Shakhir Orange ή το Laguna Seca Blue ή ακόμα και το Imola Red; Άσπρο, μαύρο, γκρι και μπλε; Φυσικά, όσο περνά ο καιρός, η παλέτα των χρωμάτων θα εμπλουτίζεται αλλά για χρώματα λανσαρίσματος μου φαίνονται λίγα και… βαρετά!

Όπως και να έχει, με την παρουσίαση να προβλέπεται εντός του 2015, δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ καιρό για να μάθουμε τι πραγματικά θα είναι η BMW M2.

Πηγή2addicts.com

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...