Τα δυνατά του βάζει ο Ecclestone για να κρατήσει τη Red Bull στη Formula 1

Σχετικά άρθρα

Red Bull Racing

Έναν κατασκευαστή κινητήρων αναζητά η Red Bull για την ερχόμενη σεζόν, με τις επιλογές να είναι εξαιρετικά περιορισμένες, μιας και οι Mercedes, Honda και Renault δεν είναι διατεθειμένες να πουλούν κινητήρες στην αυστριακή ομάδα, και η μοναδική επιλογή αυτή τη στιγμή δεν είναι άλλη από τη Ferrari.

Η επίτευξη της συμφωνίας με την ιταλική ομάδα δεν είναι καθόλου εύκολη, διότι η RBR θέλει τους κινητήρες που θα υπάρχουν και στα κόκκινα μονοθέσια, κάτι που βρίσκει αντίθετη τη Scuderia. Έτσι, έχουν δημιουργηθεί σενάρια αποχώρησης των πρώην Πρωταθλητών από το άθλημα, με τον Bernie Ecclestone να δηλώνει αντίθετος με κάτι τέτοιο, ενώ κάνει ό,τι μπορεί από την πλευρά του για να αποφευχθεί η μεγάλη αποχώρηση.

Horner-Ecclestone

Έχει (ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Dietrich Mateschitz) βαρεθεί μάλλον όσα γίνονται. Κάνω ό,τι μπορώ για να βεβαιωθώ ότι η Red Bull θα μείνει μαζί μας, μα τα πράγματα πρέπει να τελειώσουν σύντομα. Λέει σοβαρά ότι θα φύγει αν τα πράγματα δε βελτιωθούν.

Η Red Bull προφανώς και θέλει τους καλύτερους κινητήρες για να μπορούν να είναι ανταγωνιστικοί, αλλά η Mercedes και η Ferrari δεν το θέλουν αυτό, διότι φοβούνται για το τι θα συμβεί. Ο κύριος Mateschitz θα πρέπει να κάνει υπομονή, όπως κάνουμε κι εμείς. Σίγουρα δε θέλουμε να φύγουν.

Σε συζητήσεις είναι και η μικρή «αδερφή» της Red Bull, όπως λέει ο επί κεφαλής της Toro Rosso, Franz Tost, αφού το γαλλικό power unit δε θα βρίσκεται κατά πάσα πιθανότητα στην πλάτη της STR11, και η Ferrari δείχνει η πιο πιθανή επιλογή και γι’ αυτούς.

Franz Tost

Δουλέψαμε πολλά χρόνια με τη Ferrari. Έχουμε καλή σχέση μαζί τους και θα δούμε πού θα καταλήξουμε. Παρ’ όλα αυτά, μιλάμε και με άλλους, αλλά θα δούμε. Αν ρωτήσετε τους σχεδιαστές. πάντα θέλουν να ξέρουν από νωρίς τον κινητήρα. Αλλά, δε συμβαίνει αυτό τώρα, ωστόσο, αν θέλουμε να βρισκόμαστε στο grid της Μελβούρνης, θα πρέπει να βρούμε μία θέση.

ΠηγήF1i

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...

Ο Alonso δήλωσε απογοητευμένος από την ποινή

Οι αγωνοδίκες τιμώρησαν τον Fernando Alonso με ποινή 20 δευτερολέπτων μετά το Grand Prix της Αυστραλίας, επειδή έκριναν πως ο Ισπανός προκάλεσε σκόπιμα το...
Autoblog.gr