Κοντά στην ανακοίνωση του δεύτερου οδηγού της η Lotus

Σχετικά άρθρα

Lotus

Εδώ και σχεδόν έναν μήνα γνωρίζουμε ότι ο Pastor Maldonado θα παραμείνει στη Lotus και το 2016. Και πώς να μη συμβεί άλλωστε, από τη στιγμή που οι χορηγοί του και κυρίως η PDVSA έχει προ-πληρώσει την ομάδα του Enstone για τον επόμενο χρόνο. Επίσης, ξέρουμε ότι ο Romain Grosjean αποφάσισε να φύγει από τους Βρετανούς και να γίνει ο ένας εκ των δύο οδηγών της Haas.

Τι θα γίνει, όμως, με τον αντικαταστάτη του Γάλλου; Τρία είναι τα ονόματα αυτή τη στιγμή: ο Jean-Eric Vergne, ο Jolyon Palmer και ο Kevin Magnussen, που πρόσφατα επιβεβαίωσε πως θα αποχωρήσει από τη McLaren, αλλά και πως ζητά μια αγωνιστική θέση για την επόμενη σεζόν. Η ανακοίνωση του δεύτερου οδηγού δε θα πρέπει να αργεί, όμως ο αναπληρωτής επί κεφαλής της ομάδας, Federico Gastaldi, αρνείται να δώσει οποιαδήποτε πληροφορία.

Το πέρασμα του χρόνου σημαίνει πως πάντα πλησιάζεις σε κάτι μελλοντικό, έτσι ναι, πλησιάζουμε στο να κάνουμε μια ανακοίνωση. Είναι κάτι που θα έρθει σύντομα. Δε θα αποκαλύψουμε ποιος είναι πριν το ανακοινώσουμε, αλλά σίγουρα μιλήσαμε στους οδηγούς που έχουν καλή προέλευση και είμαστε χαρούμενοι με την ιδέα του ποιος θα βρεθεί στο μονοθέσιο.

Ο Gastaldi είναι, επίσης, θετικός κι αισιόδοξος για το μέλλον, εννοώντας την εξαγορά της Lotus από τη Renault, η οποία δεν αναμένεται να ολοκληρωθεί πριν από τα τέλη του έτους.

Υπάρχει μία συγκρατημένη αυτοπεποίθηση στο Enstone, καθώς έχουμε θετική προοπτική για το μέλλον. Δεν υπάρχει λόγος να βιαζόμαστε , αλλά είμαστε σε ετοιμότητα. Αισθάνομαι καλά και είμαι θετικός, ξέροντας πως κάνουμε ό,τι μπορούμε για να επωφεληθούμε από τις ευκαιρίες του μέλλοντος.

ΠηγήESPN

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα