Ferrari: Δεν πρέπει να αλλάξουμε τίποτα για το 2016

Σχετικά άρθρα

GP USA F1/2015

Αν και το πρωτάθλημα είναι πάντα στόχος για μία ομάδα σαν τη Ferrari, η πραγματικότητα και τα δεδομένα στη Formula 1 προσγείωσαν την ιταλική ομάδα για τη φετινή σεζόν. Η χρονιά εννοείται πως χαρακτηρίζεται θετική, με τον αρχικό στόχο των 2 νικών όχι απλώς να εκπληρώνεται, αλλά και να υπερβαίνεται, μιας και η Scuderia πήρε έχει κερδίσει τρεις φορές με τον Sebastian Vettel.

Τα πράγματα για φέτος φτάνουν στο τέλος τους και τα βλέμματα έχουν στραφεί στο 2016, αν και δε θα πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Vettel μάχεται με τον Nico Rosberg για τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα. Οι αλλαγές για την ερχόμενη σεζόν δε θα είναι μεγάλες, κάτι που σίγουρα ευνοεί τη Mercedes. Η Ferrari αναζητά 8 δέκατα μέσα στον χειμώνα και ο επί κεφαλής της ομάδας, Maurizio Arrivabene, επισημαίνει πως δε θα πρέπει να σημειωθούν σημαντικές αλλαγές στο Maranello.

Η ομάδα απέδειξε φέτος ότι είναι πραγματικά δυνατή. Είμαστε εντάξει. Θα πρέπει να εδραιώσουμε αυτή την ομάδα και να μην αλλάξουμε τίποτα. Ανυπομονούμε να κάνουμε τη δουλειά μας για την επόμενη σεζόν. Ο Jock Clear (πρώην μηχανικός της Mercedes) έρχεται, αλλά αυτό το άτομο δεν πρόκειται να αλλάξει τη δομή της ομάδας, απλώς έρχεται ως ένα επιπλέον άτομο.

GP RUSSIA F1/2015

Σύμφωνα με τον Ιταλό, η Ferrari πίστεψε σε κάποια στιγμή χθες πως μπορούσε να κερδίσει τον αγώνα, όμως το δεύτερο Αυτοκίνητο Ασφαλείας άλλαξε τα σχέδια για τερματισμό με τη μέση γόμα.

Σε κάποιο σημείο του αγώνα, πριν από το Αυτοκίνητο Ασφαλείας για τον Hulkenberg, ονειρευόμασταν τη νίκη. Αλλά είναι εντάξει και η τρίτη θέση, είμαστε χαρούμενοι.  Σκεφτήκαμε να πάμε μέχρι το τέλος με τη μέση γόμα, και μετά είδαμε ότι η Mercedes άλλαζε και αυτή. Είπαμε ότι χρειαζόμαστε ελαστικά που είχαν καλύτερη απόδοση από τη μέση γόμα, αλλά η αρχική ιδέα χωρίς το Αυτοκίνητο Ασφαλείας ήταν να κρατήσουμε αυτά τα ελαστικά μέχρι το τέλος.

ΠηγήMotorsport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...