Ο Hamilton παραδέχεται πως δεν έπρεπε να πετάξει το καπέλο στον Rosberg

Σχετικά άρθρα

Lewis Hamilton

Οι άλλοτε καλοί φίλοι Lewis Hamilton και Nico Rosberg έχουν καταλήξει να είναι εχθροί στην ίδια ομάδα. Αιτία; Ο ανταγωνισμός για νίκες, πρωταθλήματα και δόξα, με τον Hamilton μέχρι στιγμή να κυριαρχεί κατά κράτος. Ο Βρετανός εξασφάλισε, μάλιστα, τον τρίτο του παγκόσμιο τίτλο στον προηγούμενο αγώνα στο Austin, εκεί όπου είδαμε ένα όχι συνηθισμένο περιστατικό.

Ο Hamilton, μετά από το τέλος του αγώνα και πριν οι οδηγοί βγουν στο βάθρο, έδωσε από απόσταση το καπέλο στον Rosberg. Αυτό δεν άρεσε στον Γερμανό, που το πέταξε στον Lewis, δείχνοντας ενοχλημένος με την κίνηση του team-mate του. Ο Πρωταθλητής παραδέχεται τώρα πως ό,τι έγινε δε θα έπρεπε να είχε συμβεί.

Είναι κάτι που δεν περιμένεις να δεις από ενήλικες. Για ‘μένα δε σημαίνει τίποτα, ήμουν χαρούμενος. Θα πρέπει να ερωτηθεί ο Nico. Ήμουν εξουθενωμένος και χαρούμενος επειδή πέτυχα αυτά που λέγαμε όταν ήμασταν παιδιά.

Δεν είμαι καν στο cloud 9 (έκφραση που δηλώνει υπερβολική χαρά ή ενθουσιασμό). Δεν ξέρω ποιος εφηύρε το cloud 9, αλλά εγώ είμαι πολύ πιο πέρα από αυτό.

ΠηγήSky Sports

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...