Button: Ο Hamilton γίνεται αλαζόνας

Σχετικά άρθρα

Button-Hamilton

Οι Lewis Hamilton και Jenson Button αποτέλεσαν το οδηγικό δίδυμο της McLaren από το 2010 μέχρι και το 2012. Οι δυο τους συνεργάστηκαν καλά και δεν υπήρξαν ιδιαίτερα προβλήματα στις σχέσεις τους. Μάλιστα, ο Πρωταθλητής του 2009 είναι ο μοναδικός οδηγός που έχει καταφέρει να κερδίσει τον Hamilton, καθώς το 2011 πήρε 270 βαθμούς, έναντι 227 του Lewis.

Ο τρις Παγκόσμιος Πρωταθλητής είναι το πρόσωπο των τελευταίων εβδομάδων. Δεν είναι μόνο το πλατινέ μαλλί ή ο τίτλος που κατέκτησε στο Austin, αλλά και το τρακάρισμα της Pagani Zonda 760 LH στο Monte Carlo. Ο Hamilton προσπαθεί να ξεχάσει το ατυχές συμβάν, ωστόσο δεν είναι τόσο εύκολο. Για να γυρίσουμε στον Button, ο οδηγός της McLaren έχει αναφερθεί πριν από μερικές μέρες στον πρώην team-mate του, λέγοντας πως ο ίδιος ή ο Vettel δε θα ήταν εύκολος αντίπαλος αν είχαν το ίδιο μονοθέσιο.

Ο 35χρονος ξαναχτυπά, αφού υποστηρίζει πως η συμπεριφορά του Hamilton έχει πάρει την κάτω βόλτα, ενώ απαντά στον ισχυρισμό του Lewis ότι είναι ένας ολοκληρωμένος οδηγός.

Γίνεται αλαζόνας αρκετά γρήγορα. Κανένας από εμάς δεν είναι ολοκληρωμένος. Αν είχαμε το μονοθέσιό του, μπορεί να τον είχαμε κερδίσει. Είναι πολύ ταλαντούχος και κάνει σπουδαία δουλειά, αλλά έχει και αδυναμίες. Η Formula 1 χρειάζεται έναν ανταγωνιστή της Mercedes. Αυτό θα άλλαζε τα πάντα. Το ίδιο ισχύει και για τον Hamilton.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...