Διαφοροποιείται το Fast and Furious;

Σχετικά άρθρα

Vin Diesel

Το stop δεν υπάρχει στα άμεσα σχέδια της Universal Pictures και των υπευθύνων του franchise Fast and Furious. Και πώς να υπάρχει, όταν οι ταινίες κόβουν τόσα πολλά εισιτήρια και στα ταμεία φτάνουν δις δολάρια. Το Fast Furious 8 αναμένεται στις αίθουσες στις 14 Απριλίου του 2017 και, σύμφωνα με τον Vin Diesel, που είναι και παραγωγός της ταινίας, θα είναι το καλύτερο Fast and Furious που έχουμε δει.

Αυτό που ξέρουμε είναι ότι θα έχουμε τουλάχιστον άλλα τρία Fast and Furious, αλλά τι θα γίνει μετά από την 10η ταινία; Αυτό δεν μπορεί για την ώρα να είναι γνωστό, διότι, αν συνεχιστεί το 2ετές κενό για κάθε ταινία, τότε φτάνουμε στο 2021. Αν βασιστούμε στα λόγια του Αμερικανού, θα πρέπει να περιμένουμε μια διαφοροποίηση, αλλά αυτή είναι πιθανό να συμβεί στις επόμενες τρεις ταινίες.

Προφανώς, και τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα τώρα: ο Diesel κάνει λόγο για νέους χαρακτήρες που σχεδιάζονται, με τον σκηνοθέτη να αναλαμβάνει την «ανάδειξη» του νέου αυτού, βασικού χαρακτήρα. Ο Jeff Shell της Universal ξέρει καλά ότι δεν γίνεται οι ταινίες να συνεχίζονται απλά με περισσότερες και μεγαλύτερες υπερβολές, συνεπώς πρέπει να περάσουν σε κάτι διαφορετικό.

Στην ουσία, αυτό που προκύπτει είναι ότι πιθανότατα θα έχουμε ταινία ή ταινίες όπου πρωταγωνιστής θα είναι ένας βασικός χαρακτήρας. Θα είναι ο Diesel; Θα είναι ο Dwayne Johnson; Θα είναι ο Jason Statham; Όλα άγνωστα για την ώρα! Επιπλέον, η διαφοροποίηση αυτή ίσως να σχετίζεται με τη συνέχεια του Tokyo Drift ή την επιστροφή της ταινίας στα πρώτα της βήματα, με την κύρια έμφαση δηλαδή να δίνεται στα αυτοκίνητα και όχι τόσο στην περιπέτεια και τις υπερβολές.

ΠηγήVariety

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...
Autoblog.gr