Η Mercedes ετοιμάζει τις AMG GT R, ELA και ELC

Σχετικά άρθρα

Mercedes-AMG-GT3-roal-legal-spy-photos-3

H Mercedes-Benz ετοιμάζει την έκδοση δρόμου της AMG GT3 και σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές από το Affalterbach, θα ονομαστεί AMG GT R. Η παρουσίασή της θα γίνει μέσα στο 2016 και θα διαθέτει νέο αεροδυναμικό bodykit αποτελούμενο από νέο μπροστά splitter, αεραγωγούς, διαφορετικές απολήξεις εξατμίσεων, σταθερή πίσω αεροτομή και διαφορετικούς προφυλακτήρες.

Αναμένεται να ζυγίζει 80 με 100 κιλά λιγότερο από την βασική έκδοση AMG GT, να έχει σφιχτότερη ανάρτηση, μεγαλύτερα φρένα, με τον V8 4,0-λίτρων twin-turbo κινητήρα να παράγει κοντά στα 550 άλογα και να κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε περίπου 3,4 δευτερόλεπτα. Η AMG GT R θα τοποθετηθεί ανάμεσα από την AMG GT S και την AMG GT Black Series, με την τελευταία να παρουσιάζεται κατά πάσα πιθανότητα το 2018.

Σε ότι αφορά τις ELA και ELC. Σύμφωνα με γερμανικές αναφορές αμφιβόλου εγκυρότητας, η Mercedes ετοιμάζει τις αμιγώς ηλεκτρικές εκδόσεις των GLA και GLC. Η πρώτη θα παρουσιαστεί το 2018 και η δεύτερη το 2020, με τον ηλεκτροκινητήρα της πρώτης να δίνει αυτονομία κοντά στα 400 χλμ και της δεύτερης κοντά στα 500 χλμ. Η ELA θα κοστίζει κοντά στις 40.000 ευρώ στη Γερμανία, με την ELC να ξεκινά από τις 50.000 ευρώ

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα