Αλλαγές στο πρόγραμμα νέων οδηγών της Ferrari

Σχετικά άρθρα

5634864881648114358

Παρά τις θεωρίες που ήθελαν την Scuderia να διακόπτει το δικό της πρόγραμμα νέων οδηγών, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Autosport, οι Ιταλοί αποφάσισαν την αναδιοργάνωση του προγράμματος. Έτσι, στην θέση του επικεφαλής θα βρεθεί ο Massimo Rivola, αντικαθιστώντας τον Luca Baldisserri.

Σκοπός είναι να εξελιχθεί και να μεγαλώσει το πρόγραμμα, χωρίς να υπάρχουν σχέδια για να φτάσει στα επίπεδα εκείνου της Red Bull. Παράλληλα, δεν έχουν υπάρξει πληροφορίες για το εάν ο Baldisserri θα συνεχίσει με την ομάδα από κάποιο άλλο πόστο και σύμφωνα με τις πηγές, οι ανακοινώσεις θα έρθουν αργότερα μέσα στον μήνα.

Το πρόγραμμα νέων οδηγών της Ferrari έχει προωθήσει ελάχιστους πιλότους στην Formula 1, από το 2009 που εγκαινιάστηκε, με πιο γνωστές περιπτώσεις εκείνες του Sergio Perez, αλλά και του αδικοχαμένου Jules Bianchi. Με την αποχώρηση του 17χρονου Lance Stroll για την Williams, το FDA (Ferrari Driver Academy) έχει αυτή την στιγμή στις τάξεις του, τους Raffaele Marciello, Antonio Fuoco και Guan Yu Zhou.

ΠηγήAutosport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα