Το Fenyr SuperSport σε live φωτογραφίες

Σχετικά άρθρα

W_Motors_Fenyr_SuperSport_03

H W Motors παρουσίασε το Fenyr Supersport πριν σχεδόν ένα μήνα, και σήμερα βλέπουμε κάποιες live φωτογραφίες μέσα από την αντιπροσωπεία Al-Ain Class Motors, που βρίσκεται στο Dubai. Το αραβικό supercar διαθέτει σώμα από carbon, σωληνωτό σασί από αλουμίνιο και ζυγίζει 1.200 κιλά.

Κίνηση παίρνει από έναν twin-turbo 4.0-λίτρων boxer εξακύλινδρο κινητήρα της Ruf απόδοσης 900 ίππων με 1.200 Nm ροπής και συνδυάζεται με ένα 7-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, με την τελική του ταχύτητα να ανέρχεται στα 400+ χλμ/ώρα, ενώ τα 0-100 χλμ/ώρα να τα κάνει σε 2,7 δευτερόλεπτα, τουλάχιστον στα χαρτιά.

W_Motors_Fenyr_SuperSport_02

Μόλις 25 μονάδες θα περάσουν στη παραγωγή, με το αυτοκίνητο να έχει εξελιχθεί από κοινού με την Magna Steyr, ενώ ο σχεδιασμός του είναι αποτέλεσμα του ιταλικού οίκου StudioTorino. Για την ώρα παραμένει άγνωστο το κόστος τους, αλλά θυμίζω πως το πιο αργό Lykan Hypersport κοστολογήθηκε στα 3,4 εκατ. δολάρια.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Italdesign Quintessenza Concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η Italdesign παρουσίασε το Quintessenza Concept, ένα πρωτότυπο που όπως αναφέρει η εταιρία έχει δημιουργηθεί "ως η τέλεια ενσάρκωση της...

BYD Fang Cheng Bao Super 9

Η Fang Cheng Bao είναι η high-end μάρκα της BYD και στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το Super 9, ένα εντυπωσιακό speedster πρωτότυπο που...