Αρχική Γενικές Κατηγορίες Trends Υδραυλικός μηνύει αντιπρόσωπο της Ford επειδή το αγροτικό του έφτασε στους τζιχαντιστές του ISIS

Υδραυλικός μηνύει αντιπρόσωπο της Ford επειδή το αγροτικό του έφτασε στους τζιχαντιστές του ISIS

21
Υδραυλικός μηνύει αντιπρόσωπο της Ford επειδή το αγροτικό του έφτασε στους τζιχαντιστές του ISIS

plumber isis

Ο Mark Oberholtzer είναι ένας υδραυλικός από το Τέξας ο οποίος έχει καταθέσει μήνυση κατά του αντιπροσώπου της Ford “AutoNation Ford Gulf Freeway” στο Χιούστον του Τέξας, ζητώντας από αυτόν αποζημίωση ύψους 1 εκατομμυρίου δολαρίων. Γιατί; Ας πάρουμε την ιστορία από την αρχή.

plumber isis

Τον περασμένο χρόνο, σε ένα από τα video που ανέβασαν οι τζιχαντιστές του ISIS, φαινόταν το πρώην Ford F-250 MY2005 του Oberholtzer, ο οποίος το είχε ανταλλάξει στην παραπάνω αντιπροσωπεία τον Οκτώβριο του 2013, με ένα νεότερο F-250 MY2012. Ο Oberholtzer ήθελε να βγάλει αυτός τα αυτοκόλλητα, αλλά ο πωλητής του είπε πως θα το κάνουν οι άνθρωποι της αντιπροσωπείας για να μην προκληθεί καμία ζημιά στο χρώμα. Το αυτοκίνητο πουλήθηκε σε δημοπρασία στο Ντάλας και ταξίδεψε για Τουρκία χωρίς να βγούνε τα αυτοκόλλητα από πάνω του. Στη συνέχεια το όχημα κάπως βρέθηκε στην Συρία και εκεί έπεσε στα χέρια των τζιχαντιστών, οι οποίοι δεν αφαίρεσαν τα αυτοκόλλητα από την εταιρία του Oberholtzer, αυτοκόλλητα που είχαν τον αριθμό τηλεφώνου της εταιρίας. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Oberholtzer να δέχεται καθημερινά τηλεφωνήματα από εξαγριωμένους Αμερικάνους, με απειλές κατά της ζωής του.

Διάβασε επίσης: Οι Η.Π.Α αναρωτιούνται γιατί οι τζιχαντιστές του ISIS έχουν τόσα Toyota

Οι παραπάνω φωτογραφίες έγιναν viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον Δεκέμβριο του 2014, με τον Oberholtzer να κλείνει την δουλειά του και να φεύγει από την πόλη του για μια εβδομάδα, να χάνει πελάτες, ενώ δέχτηκε “επισκέψεις” τόσο από την Υπηρεσία Εσωτερικής Ασφάλειας όσο και από το FBI. Γι’αυτούς του λόγους ο Oberholtzer ζητά το ποσό των 1 εκατ. δολαρίων από την αντιπροσωπεία, η οποία υποστηρίζει πως δεν ήταν υπεύθυνη για την απομάκρυνση των αυτοκόλλητων πάνω από το αυτοκίνητο. Πλέον η αντιδικία ανάμεσα στον Oberholtzer και στην AutoNation Ford Gulf Freeway θα λυθεί στο δικαστήριο.

https://www.youtube.com/watch?v=RTEU7S3Zras