Περισσότερες διακοπές θέλει ο Kimi

Σχετικά άρθρα

GP GRAN BRETAGNA F1/2015

Ο Kimi Raikkonen δε φημίζεται για την εργατικότητά του ως οδηγός. Σίγουρα, δεν αποτελεί την καλύτερη βοήθεια για τους μηχανικούς, με τον ίδιο να δηλώνει πως οι τεχνικοί είναι αυτοί που θα πρέπει να φροντίζουν για τη βελτίωση του μονοθεσίου και όχι τόσο οι οδηγοί. Βέβαια, αυτό είναι κάτι που δεν ισχύει στην εποχή μας, αλλά ο Φινλανδός δύσκολα αλλάζει γνώμη και συμπεριφορά.

Η φετινή Formula 1 ολοκληρώθηκε στη 1 Δεκεμβρίου (βάζω μέσα και το 12ωρο τεστ της Pirelli) και οι οδηγοί περνούν χρόνο ξεκούρασης, εν αντιθέσει με τους μηχανικούς, οι οποίοι εργάζονται πάνω στα μονοθέσια της νέας σεζόν. Η περίοδος αυτή αρέσει στον «Iceman», όμως ο ίδιος λέει πως θα προτιμούσε να κάνει περισσότερες διακοπές, αν σκεφτούμε ότι τον Ιανουάριο τον καλεί και πάλι το καθήκον.

Στις διακοπές θα περάσω λίγο χρόνο με την οικογένειά μου. Δυστυχώς, δεν έχουμε τόσο μεγάλο διάλειμμα, διότι ξεκινάμε ξανά από τον Ιανουάριο, έτσι έχω λίγο χρόνο για να χαλαρώσω και να είμαι έτοιμος για την επόμενη χρονιά.

Οι στόχοι της Ferrari για το 2016 είναι ίσως υπερβολικά υψηλοί, και ο 36χρονος δηλώνει ξανά πως είναι αδύνατο να γνωρίζουν πού βρίσκονται οι άλλες ομάδες πριν από τις δοκιμές και την Αυστραλία.

Κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, αλλά δεν ξέρουμε τι κάνουν οι άλλοι, συνεπώς θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με τον ίδιο τρόπο, να βελτιωνόμαστε, και στη συνέχεια θα δούμε την επόμενη σεζόν. Δεν υπάρχει κάτι που μπορούμε να μαντέψουμε και θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τις χειμερινές δοκιμές και τον πρώτο αγώνα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...